Άνδρας χτυπά γροθιές σε μερικώς παράλυτο ηλικιωμένο Ολλανδό κοντά στην Πατάγια

Πατάγια -

Στην υποσυνοικία Huay Yai, ένας ανώνυμος άγνωστος έδωσε μια γροθιά στο πρόσωπο ενός ηλικιωμένου Ολλανδού που είχε παράλυση στη μία πλευρά του σώματός του.

Η επίθεση αναφέρθηκε στην αστυνομία του Χουάι Γιάι στις 8:30 μ.μ. της Τετάρτης, 5 Ιουλίου, από έναν καλό Σαμαρείτη. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο στο σημείο ελέγχου Ban Thung Ka για να ερευνήσει.

Κατά την άφιξή τους, η αστυνομία βρήκε αιμόφυρτο το αλλοδαπό θύμα, τον κ. Alphons Huber Meijers, ολλανδικής υπηκοότητας. Ο 70χρονος άνδρας είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο από τοπικούς διασώστες. Αναφέρθηκε ότι ο αλλοδαπός ηλικιωμένος είχε παράλυση και στη μία πλευρά του σώματός του.

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του, ο κ. Άλφονς είχε δημόσια διαμάχη με τον άγνωστο ιδιοκτήτη του για αύξηση του ενοικίου. Δεν μπορούσε να συμφωνήσει με την τιμή και μάλωσε με τον ιδιοκτήτη για την τιμή όταν ξαφνικά ένας εντελώς άγνωστος πέρασε και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία του Χουάι Γιάι προσπάθησε να εντοπίσει τον δράστη. Καταδικάστηκε από τους μάρτυρες του περιστατικού επειδή επιτέθηκε σε ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.