Το Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης Επεκτείνει τους Ορίζοντες με Νέο Κέντρο στην Μπανγκόκ

Το British Learning Centre είναι ενθουσιασμένο που ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του δεύτερου κέντρου, στο Bang Kapi της Μπανγκόκ. Το φροντιστήριο έχει χτίσει μια άψογη φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας, διεθνών σχολικών προτύπων μαθημάτων και έχει γίνει φάρος ακαδημαϊκής αριστείας για περισσότερους από 200 μαθητές από ένα ευρύ φάσμα εθνικοτήτων.

Από την ίδρυσή του τον Ιανουάριο του 2022, το Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης έχει αποσπάσει επαίνους για τη δέσμευσή του να παρέχει εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης. Απευθυνόμενο σε μεγάλο βαθμό σε μαθητές που φοιτούν σε διεθνή σχολεία κύρους, καθώς και σε όσους επιλέγουν τη διαδικτυακή μάθηση, το κέντρο έγινε γρήγορα συνώνυμο της εξαιρετικής διδασκαλίας και ενός ευνοϊκού μαθησιακού περιβάλλοντος.

Με το νέο κέντρο στο Bang Kapi, το British Learning Centre στοχεύει να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μαθητές και οικογένειες σε όλη τη μητροπολιτική περιοχή. Η απόφαση του σχολείου να ανοίξει στην Μπανγκόκ αντανακλά τη δέσμευσή του να παρέχει εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας σε οικογένειες σε όλη την Ταϊλάνδη.

Πρωτοπόρος σε αυτή τη φιλόδοξη επέκταση είναι ο κ. James Kemp, ο σημερινός Αναπληρωτής Διευθυντής Σχολής, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει το ρόλο του Διευθυντή Σχολείου στο Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης – Bang Kapi. Ο κ. Kemp φέρνει στο τραπέζι μια πλούσια εμπειρία, συσσωρευμένη πάνω από 14 χρόνια διδασκαλίας και ηγεσίας τόσο σε σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και σε διεθνή σχολεία. Η τεχνογνωσία και η αφοσίωσή του στην προώθηση ενός διεγερτικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος τον καθιστούν μια ανεκτίμητη προσθήκη στην ηγετική ομάδα του σχολείου.

Στον πυρήνα της επιτυχίας του British Learning Centre βρίσκεται η αταλάντευτη αφοσίωσή του στους βρετανικούς μαθησιακούς στόχους. Ευθυγραμμίζοντας το πρόγραμμα σπουδών του με αυτά των κορυφαίων βρετανικών διεθνών σχολείων, το κέντρο διασφαλίζει ότι οι μαθητές λαμβάνουν εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών. Αυτή η προσέγγιση εξοπλίζει τους μαθητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να διαπρέψουν ακαδημαϊκά και να ανθίσουν στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Βρετανικού Κέντρου Εκμάθησης είναι η ποικιλόμορφη φοιτητική του ομάδα. Σχεδιάζοντας μαθητές από διάφορες εθνικότητες και υπόβαθρα, το σχολείο υπερηφανεύεται για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς που υποστηρίζει και διεγείρει όλους. Αυτή η ποικιλόμορφη κοινότητα όχι μόνο εμπλουτίζει την εκπαιδευτική εμπειρία αλλά και προετοιμάζει τους μαθητές για τον πολυπολιτισμικό κόσμο που θα κατοικήσουν.

Με το νέο κέντρο στο Bang Kapi, το Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης είναι έτοιμο να αναβαθμίσει περαιτέρω το επίπεδο εκπαίδευσης στην Μπανγκόκ. Καθώς περισσότερες οικογένειες αναζητούν μια παγκόσμιας κλάσης, βρετανικού τύπου εκπαίδευση για τα παιδιά τους, η επέκταση του σχολείου διασφαλίζει ότι αυτή η ζήτηση υποστηρίζεται με την υψηλότερης ποιότητας συμπληρωματική εκπαίδευση σε τιμές που δείχνουν σχέση ποιότητας-τιμής.

Το δεύτερο κέντρο του British Learning Centre στην Μπανγκόκ θα ανοίξει τις πόρτες του την 1η Αυγούστου 2023, σηματοδοτώντας ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στο ταξίδι του σχολείου. Υπό την ηγεσία του κ. Τζέιμς Κεμπ, το κέντρο είναι έτοιμο να συνεχίσει την αποστολή του να παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση που θρέφει τα μυαλά των νέων και τα προετοιμάζει να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για να μάθετε περισσότερα για το Βρετανικό Κέντρο Εκμάθησης, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ.

Το προηγούμενο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/