Καταρρέει στέγη σε εργοτάξιο και τραυματίζει 10 εργάτες στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Μια στέγη σε εργοτάξιο στην περιοχή Mueang του Chonburi κατέρρευσε και τραυμάτισε 10 εργάτες την Τρίτη 4 Ιουλίου.

Η αιτία της κατάρρευσης ήταν ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου. Το ατύχημα συνέβη σε εργοτάξιο στο Soi Wat Pa Amphawan στην υποσυνοικία Nong Ri. Αστυνομία και ιατρικό προσωπικό από το νοσοκομείο Chonburi έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με τον κ. Jakrapan Yodphet, έναν 34χρονο εργάτη οικοδομών που φρόντισε την κατασκευή, 20 εργάτες έφτιαχναν ένα εστιατόριο όταν ξαφνικά γκρεμίστηκε η οροφή του κτιρίου. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν 10 άτομα (7 άνδρες και 3 γυναίκες). Όλοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο κ. Jakrapan είπε ότι άκουσε έναν δυνατό ήχο πριν καταρρεύσει η οροφή. Όλοι οι τραυματίες έκαναν πλακάκια στη στέγη όταν έσπασε. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας δεν υπέστη επικίνδυνα για τη ζωή του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.