Οι κλέφτες στην Πατάγια κλέβουν την πύλη του σπιτιού και συλλαμβάνονται σχεδόν αμέσως

ΦΩΤΟ: เรารักพัทยา

Πατάγια -

Δύο Ταϊλανδοί έκλεψαν μια μεγάλη μπροστινή πύλη από ένα σπίτι στην Πατάγια και συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Huay Yai της συνοικίας Banglamung, Chonburi. Στις 12 το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου, δύο άνδρες καταγράφηκαν από κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης καθώς έμπαιναν σε ένα χωριό με μηχανάκι και έκλεψαν μια μεγάλη ατσάλινη πύλη από το σπίτι.

Οι θρασύδειλοι κλέφτες διέπραξαν το έγκλημα στο φως της ημέρας. Έβγαλαν ακόμη και τότε μια μεζούρα για να μετρήσουν το μέγεθος της χαλύβδινης πύλης πριν χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό κοπής για να αφαιρέσουν το λουκέτο. Στη συνέχεια σήκωσαν την πύλη, η οποία ζύγιζε σχεδόν 50 κιλά, στο πλαϊνό καρότσι της μοτοσικλέτας τους και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης σπιτιού κ. Sanchai Homchuen είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Huay Yai λίγο μετά το περιστατικό. Ευτυχώς, η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει γρήγορα τους δύο υπόπτους που ταυτοποιήθηκαν ως ο κ. Kamolchai Sanoi, 30 ετών, και ο κ. Pongpat Kerdpa, 28 ετών.

Οι ένοχοι παραδέχτηκαν ότι πούλησαν την πύλη ως παλιοσίδερο μόνο για 380 μπατ. Ισχυρίστηκαν ότι ήταν φτωχοί και χρειάζονταν τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί απήγγειλαν δίωξη στους δύο άνδρες για κλοπή χρησιμοποιώντας μηχανάκι ως όχημα απόδρασης. Βρίσκονταν υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.