Γυναίκα από την Πατάγια τραυματίστηκε μετά το κόκκινο φανάρι που έτρεξε να πάει το παιδί της στο σχολείο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Μια γυναίκα μοτοσικλετίστρια στην Πατάγια τραυματίστηκε ελαφρά όταν πέρασε στο κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω της από φορτηγό. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι βιαζόταν να πάει την κόρη της στο σχολείο.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης της Sawang Boriboon βρήκαν την τραυματισμένη γυναίκα, την κα Surat Layappai, άγνωστης ηλικίας, στη μέση του δρόμου το πρωί της Τρίτης, 4 Ιουλίου, αφού έλαβαν κλήση ότι σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην οδό Sukhumvit στην περιοχή Naklua.

Η κυρία Σουράτ ανακαλύφθηκε με τη μικρή της κόρη ντυμένη με σχολική στολή. Η γυναίκα έφερε επιφανειακά τραύματα και πονούσε στον αυχένα. Εξήγησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι έπεσε πάνω της από ένα φορτηγό αφού έτρεξε επίτηδες στο κόκκινο φανάρι. Ισχυρίστηκε ότι βιαζόταν να στείλει το παιδί της στο σχολείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το φορτηγό υπέστη μικρές ζημιές στο μπροστινό του άκρο. Το θύμα μαζί με την ατραυματισμένη κόρη της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Banglamung για ιατρικό έλεγχο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.