Ψυχρόαιμος κλέφτης εισέβαλε στο δωμάτιο στο Na Jomtien και έκλεψε γουρουνάκια από ένα 4χρονο παιδί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Σε μια συγκλονιστική ιστορία, ένας κλέφτης εισέβαλε σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Na Jomtien και έκλεψε κουμπαράδες που ανήκαν σε ένα 4χρονο παιδί μαζί με άλλα τιμαλφή αξίας άνω των 100,000 μπατ. Το περιστατικό άφησε το παιδί τραυματισμένο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η κλοπή σημειώθηκε στο οικιστικό έργο Baan Eua-Athorn Na Jomtien στην υποπεριφέρεια Na Jomtien της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Μόλις έλαβε την αναφορά την Κυριακή 2 Ιουνίου, η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο.

Στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο, η αστυνομία μίλησε με το θύμα, την κα Nisachon Charoenpong, 26 ετών, η οποία αποκάλυψε ότι το δωμάτιό της είχε παραβιαστεί από κλέφτη. Οδήγησε τους αστυνομικούς μέσα στο δωμάτιο για να υποδείξουν την τοποθεσία όπου ο κλέφτης έκλεψε τρεις κουμπαράδες από το 4χρονο παιδί της και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας άνω των 100,000 μπατ.

Η κ. Νισάχον αποκάλυψε ότι αυτή και το παιδί της δεν ήταν στο δωμάτιο όταν ο κλέφτης εισέβαλε σε αυτό γύρω στις 5 το απόγευμα της 1ης Ιουλίου. Επέστρεψε στο δωμάτιό της στις 5:00 π.μ. την επόμενη μέρα και διαπίστωσε ότι η κλειδωμένη πόρτα ήταν ανοιχτή και τα φώτα μέσα στο δωμάτιο ήταν αναμμένα.

Το παιδί της, το όνομα του οποίου έχει αποκρύψει το The Pattaya News λόγω της ηλικίας του, εξοικονομούσε επιμελώς από το σχολικό του επίδομα. Μετά το περιστατικό, φέρεται να τραυματίστηκε από αυτό που είχε συμβεί, καθώς αρνήθηκε να μιλήσει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η κ. Νισάχων προέτρεψε την αστυνομία να συλλάβει τον ύποπτο το συντομότερο δυνατό. Ήθελε επίσης να δει τον επιστάτη του στεγαστικού έργου να εγκαθιστά περισσότερες κάμερες CCTV για να αποτρέψει μια επανάληψη.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.