Το Jannaat Nightclub διοργανώνει μια επιτυχημένη επέτειο ενός έτους, έτοιμο για ένα ακόμη πιο άγριο δεύτερο έτος

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το απίστευτα δημοφιλές και μόλις ενός έτους Jannaat Nightclub πραγματοποίησε μια απίστευτα επιτυχημένη επέτειο ενός έτους το περασμένο Σαββατοκύριακο και έχει δεσμευτεί να κάνει τη δεύτερη χρονιά ακόμα καλύτερη.

Αναδεικνύοντας πολύ γρήγορα ως κορυφαίος προορισμός για νυχτερινή ζωή μέσα σε ένα μόνο χρόνο, η επέτειος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και σηματοδοτήθηκε με χιλιάδες επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων πολλών VIP προσκεκλημένων, όπως ο δήμαρχος Pattaya Poramese Ngampiches.

Η βραδιά είδε ένα τακτικό θέαμα παρελάσεων στο Walking Street και μια ποικιλία από απίστευτους DJS, ζωντανούς ερμηνευτές, χορευτές και σόου που προβλήθηκαν από ένα γεμάτο ενέργεια και ποικιλόμορφο πλήθος χιλιάδων καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το Pattaya News παρευρέθηκε και ενθουσιάστηκε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, τη φροντίδα που δόθηκε στα σόου (τα χρωματιστά φτερά των αγγέλων ήταν μια ιδιαίτερα απίστευτη πινελιά) τη διακόσμηση και την ατμόσφαιρα. Ήταν πραγματικά ένα επικό γεγονός σε μια πόλη που συχνά αποκαλεί κάθε πάρτι επικό.

Εάν δεν τα καταφέρατε για το μεγάλο πάρτι, το Jannaat είναι ανοιχτό κάθε βράδυ μέχρι αργά και μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για το τραπέζι σας για να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε την καλύτερη τοποθεσία καλώντας στο 080-284-9999 ή:
080-385-9999
080-386-9999
080-387-9999

Μπορείτε επίσης να τους στείλετε μήνυμα στο Facebook τους κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό Instagram για να παρακολουθούν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ. Προσφέρουν ακόμη και τη δυνατότητα για ιδιωτική πισίνα και γιοτ πάρτι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες! Είναι ανοιχτά κάθε βράδυ από τις 9:XNUMX έως ΑΡΓΑ! Το καλύτερο από όλα χωρίς ενδυματολογικό κώδικα και δωρεάν είσοδο!

Το προηγούμενο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/