Η αστυνομία του Chonburi στο κυνήγι του επικίνδυνου σειριακού βιαστή

Τσονμπούρι -

Η αστυνομία του Τσονμπούρι έχει προειδοποιήσει τις γυναίκες στην επαρχία για έναν χαλαρό κατά συρροή βιαστή που φέρεται να βίασε και λήστεψε πολλά θύματα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή γνωριμιών.

Η φωτογραφία του υπόπτου, του κ. Wattana Srikhaney, ψευδώνυμο Tum Chonburi, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αστυνομικούς επιβολής του νόμου σε μια προσπάθεια να τον συλλάβουν, αφού φέρεται να έχει διαπράξει διάφορα περιστατικά βιασμού και ληστείας σε βάρος πολλών γυναικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Wattana προσέγγιζε τα θύματα μεταμφιεσμένος σε έναν «καλό τύπο» στην εφαρμογή Omi για να παρασύρει τα θύματα να τον συναντήσουν και να τα βγάλουν ραντεβού. Στη συνέχεια μετέφερε τις άτυχες γυναίκες σε απόμερη τοποθεσία και τις βίασε.

Σε μια περίπτωση, ο Wattana φέρεται να βίασε μια γυναίκα στην άκρη ενός ορυζιού και την εγκατέλειψε εκεί εντελώς γυμνή. Έκλεψε επίσης μερικά από τα θύματα από τα τιμαλφή, τα μετρητά και τα κινητά τους τηλέφωνα. Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο Wattana έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον επτά ποινικές υποθέσεις, μεταξύ των οποίων:

  1. Ένας βιασμός στην περιοχή Phanat Nikhom, Chonburi, στις 29 Ιανουαρίου 2009
  2. Μια κλοπή στην περιοχή Phanat Nikhom, Chonburi, στις 19 Φεβρουαρίου 2009
  3. Ένας βιασμός στην περιοχή Phanat Nikhom, Chonburi, στις 11 Σεπτεμβρίου 2011
  4. Κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών στην περιοχή Khlong Luang, Pathum Thani, στις 13 Ιουλίου 2017
  5. Κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών στην περιοχή Si Racha, Chonburi, στις 3 Ιουνίου 2017
  6. Ένας βιασμός και μια ληστεία στην περιοχή Chorakhe Noi στην περιοχή Lat Krabang της Μπανγκόκ στις 27 Απριλίου 2023
  7. Ένας βιασμός στην περιοχή Ko Chan, Chonburi, στις 14 Μαΐου 2023

Η αστυνομία πίστευε επίσης ότι μπορεί να υπήρχαν και άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα της Wattana αλλά ντρεπόμουν να υποβάλουν αναφορά στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τις γυναίκες αυτές.

Ο Wattana αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, με την αστυνομία να τον αναζητά εντατικά.

Ο ύποπτος θεωρείται επικίνδυνος και αν τον δει θα πρέπει να κληθεί αμέσως η αστυνομία.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.