Αξιωματικός του Ναυτικού Sattahip απέτρεψε την επίθεση του πρώην συζύγου σε πρώην κοπέλα πυροβολώντας τον στη βουβωνική χώρα

ΦΩΤΟ: Topnews / เอกสิทธิ์ บางสี

Sattahip -

Σε αυτοάμυνα, ένας γενναίος αξιωματικός του ναυτικού στο Σατάχιπ πυροβόλησε έναν βίαιο πρώην σύζυγο, ο οποίος επιτέθηκε στην πρώην κοπέλα του στο δρόμο. Μία σφαίρα χτύπησε απευθείας τον ύποπτο στους όρχεις, εμποδίζοντάς τον αμέσως να βλάψει την πρώην σύντροφό του.

Ο αξιωματικός του ναυτικού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως Αρχηγός Υπαξιωματικός Πρώτης Τάξεως Thanongsak, 48 ετών, περίμενε στον τόπο του συμβάντος με ένα όπλο που είχε αφοπλίσει από τον ύποπτο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως κύριος Λιτ, 38 ετών.

Σύμφωνα με τον Thanongsak, πυροβόλησε τον κύριο Λιτ με το δικό του όπλο για αυτοάμυνα, αφού ο κ. Λιτ άνοιξε πυρ εναντίον του, αφού προσπάθησε να εμποδίσει τον κ. Λιτ να επιτεθεί στη φίλη του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη 01:30 το πρωί του Σαββάτου, 1η Ιουλίου, εντός του Σόι Μάνκαου στην υποπεριοχή Σαμαεσάν της περιοχής Σαταχίπ, στην επαρχία Τσονμπούρι.

ΦΩΤΟ: Topnews / เอกสิทธิ์ บางสี

Σύμφωνα με αναφορές, ο κ. Λιτ έφερε δύο τραύματα από πυροβολισμό από το πιστόλι των 9 χιλιοστών του Thanongsak, το ένα στην κοιλιά και το άλλο στους όρχεις. Ήταν σε σοβαρή κατάσταση και έτσι οι διασώστες τον μετέφεραν αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία του Sattahip που ανταποκρίθηκε στο περιστατικό συγκέντρωσε πολλαπλές οβίδες από το σημείο. Βρήκαν επίσης την πρώην κοπέλα του κ. Λιτ, την κα Α, αφαιρέθηκε το όνομα για την προστασία της, καθισμένη στο όχημά της με σπασμένο παρμπρίζ, σοκαρισμένη από το περιστατικό. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

ΦΩΤΟ: Topnews / เอกสิทธิ์ บางสี

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η κα Α είπε ότι οδηγούσε το φορτηγό της στο σπίτι μόνη της όταν έπεσε πάνω στον κύριο Λιτ, τον πρώην φίλο της, ο οποίος πιθανώς την περίμενε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού της. Η κυρία Α είπε ότι τον χώρισε πριν από πολύ καιρό, αλλά εκείνος την ακολουθούσε εδώ και μήνες, προσπαθώντας να συμφιλιωθεί μαζί της.

Μόλις η κυρία Α είδε ότι ο δρόμος της ήταν αποκλεισμένος, προσπάθησε να στηρίξει το αυτοκίνητό της για να ξεφύγει. Ωστόσο, ο κύριος Λιτ πυροβόλησε ξαφνικά το όπλο του εναντίον της, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ, προτού ανοίξει την πόρτα και επιχειρήσει να την τραβήξει έξω. Αυτή τη στιγμή, ο Διευθύνων Σύμβουλος Thanongsak, ο οποίος είχε ακούσει τη φασαρία και βρισκόταν κοντά, έτρεξε να βοηθήσει και τράβηξε την κυρία A μακριά πριν ο κύριος Λιτ προλάβει να γυρίσει και να πυροβολήσει εναντίον του.

ΦΩΤΟ: Topnews / เอกสิทธิ์ บางสี

Ο πυροβολισμός αστόχησε και ο αξιωματικός Thanongsak απάντησε σε αυτοάμυνα, προκαλώντας τον κύριο Λιτ να καταρρεύσει στο έδαφος.

Ο αξιωματικός του ναυτικού δεν τράπηκε σε φυγή και επέμεινε ότι προσπάθησε μόνο να προστατεύσει την κα Α από τον βίαιο πρώην σύντροφό της. Η αστυνομία του Σατάχιπ, εν τω μεταξύ, είπε ότι θα ανακρίνει τον κ. Λιτ για να κερδίσει την πλευρά του στην ιστορία αργότερα.

Ο αξιωματικός Thanongsak επαινέστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του Διαδικτύου για αυτό που ο κόσμος θεωρούσε ηρωική του δράση για την προστασία μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.