Ο δημοφιλής Social Media Influencer και η Pattaya Regular Joesthetics πέθανε στα 30

Ο δημοφιλής influencer των social media και τακτική Joesthetics της Pattaya επιβεβαιώθηκε από στενούς φίλους και συγγενείς ότι πέθανε σε νεαρή ηλικία 30 ετών.

Ο Joesthetics, το πραγματικό όνομα Jo Lindner, από τη Γερμανία, ήταν μόλις 30 ετών τη στιγμή του θανάτου του, για τον οποίο δεν έχει δοθεί ακόμη επίσημη αιτία από τις αρμόδιες αρχές. Στενοί φίλοι του θύματος, ωστόσο, δήλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η αιτία θανάτου ήταν ένα ανεύρυσμα, αλλά οι αρχές επιβολής του νόμου δεν έχουν δώσει επίσημη νεκροψία ή έκθεση.

Είναι γνωστός για το δημοφιλές κανάλι του στο YouTube με περισσότερους από 940,000 ακόλουθους σχετικά με το bodybuilding και τη φυσική κατάσταση, που θα βρείτε εδώ, επισης ως τον λογαριασμό του στο Instagram με πάνω από οκτώ εκατομμύρια ακόλουθους εδώ.

Λεπτομέρειες για τον θάνατό του από επίσημες πηγές παραμένουν σπάνιες μέχρι την ώρα του Τύπου και ενδέχεται να προστεθούν καθώς οι αρμόδιες αρχές ή τα μέλη της οικογένειάς του δίνουν οριστικές πληροφορίες. Το TPN media θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν επίσημα διαθέσιμες.

Εν τω μεταξύ, υπήρξε μια έκρηξη θλίψης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φίλους, ακόμα και από αυτούς που δεν τον έχουν γνωρίσει ποτέ αλλά εμπνεύστηκαν από τις τεχνικές του στο bodybuilding. Πολλοί ζήτησαν από τον κόσμο να μην κάνει εικασίες μέχρι να δημοσιοποιηθούν συγκεκριμένες πληροφορίες. Όλοι μίλησαν για τη θετική επιρροή που είχε η Τζο στη ζωή τους.

Ο Jo ήταν τακτικός επισκέπτης στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια εδώ και αρκετό καιρό και μπορούσε να τον δει κανείς τακτικά σε τοπικά γυμναστήρια και παραλίες. Είχε μια θετική φήμη καθώς ήταν πάντα προσιτός και χαρούμενος να μιλήσει με τους θαυμαστές του και να ανταλλάξει συμβουλές για τη φυσική του κατάσταση. Πολλά σχόλια στο διαδίκτυο δήλωσαν ότι ο Jo ήταν πάντα χαρούμενος που αφιερώνει το χρόνο του και μιλάει με τους θαυμαστές του στο YouTube και το Instagram και τους υποστηρίζει στο δικό τους ταξίδι φυσικής κατάστασης καθώς και παρέχει δίαιτα

Η Pattaya News εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους φίλους, την οικογένεια και τους θαυμαστές του κ. Lindner και θα παράσχει περισσότερες επίσημες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Όλες οι φωτογραφίες από το Instagram της Jo Lindner. Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους.

Το TPN σημειώνει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη πρόσφατη διασημότητα γυμναστικής του YouTube που πέρασε και πέρασε χρόνο στην Πατάγια. Ο Leo and Longevity, γνωστός και ως Leo Rex, πέθανε λίγους μήνες πριν. Οι συνθήκες πίσω από τον θάνατό του συζητήθηκαν έντονα στα social media.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/