Μεγάλο φορτηγό συντρίβεται στο Chonburi και Τραυματίζεται σοβαρά ο οδηγός και ο μικρός του γιος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένα μεγάλο φορτηγό οδήγησε στο πίσω μέρος ένα άλλο φορτηγό και παγίδευσε έναν σοβαρά τραυματισμένο οδηγό και τον γιο του μέσα στο ναυάγιο. Το ατύχημα σημειώθηκε στην υπερυψωμένη διάβαση Nong Mai Daeng στην υποπεριφέρεια Klong Tamru της περιοχής Mueang, στην επαρχία Chonburi.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος την Πέμπτη, 29 Ιουνίου, για να διασώσουν δύο θύματα, τον κ. Thongtham Kasemvimol, 52 ετών, οδηγό φορτηγού, και τον κ. Pianpan Kasemvimol, 18, επιβάτη και γιο του κ. Thongtham, μετά το φορτηγό τους. τράκαρε και τους παγίδευσε μέσα.

Τα δύο θύματα είχαν κολλήσει σε ένα λευκό φορτηγό Hino αφού κατά λάθος πέτυχαν ένα άλλο φορτηγό και ένα ταξί σε μια υπερυψωμένη διάβαση. Ο Thongtham και ο Pianpan υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Αφού απεγκλωβίστηκαν από το ναυάγιο του φορτηγού, μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο Chonburi για επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμη αδιευκρίνιστα και υπόκεινται σε έρευνα της αστυνομίας.

Σε άλλη σημείωση, ένα σεντάν προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε κοντά στην Πατάγια τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουνίου.

Το όχημα υπέστη σημαντικές ζημιές και η σύγκρουση πιστεύεται ότι προκλήθηκε από ξαφνική ρήξη ενός από τα ελαστικά του αυτοκινήτου. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.