Γυναίκα επιβίωσε από πτώση από κτήριο στάθμευσης στην Πατάγια κατά τη διάρκεια καυγά με τη φίλη

Πατάγια -

Μια γυναίκα έπεσε από ένα κτίριο στάθμευσης στη Naklua ενώ καβγάδιζε με την κοπέλα της και επέζησε.

Το θύμα, μια 23χρονη Ταϊλανδή, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, βρέθηκε να αναπαύεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου στάθμευσης στην περιοχή Naklua στην υποπεριοχή Nongprue της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του, το θύμα είπε στην ομάδα διάσωσης Sawang Boriboon ότι έπεσε από τον 4ο όροφο του κτιρίου ενώ μάλωνε με την κοπέλα της.

Είπε κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το πάρκινγκ, αλλά ευτυχώς κατάφερε να αρπάξει εγκαίρως στο μπαλκόνι του πάρκινγκ του τρίτου ορόφου και στη συνέχεια έπεσε ξανά μέσα στο κτίριο. Αν δεν είχε πιάσει το μπαλκόνι, πιθανότατα δεν θα είχε επιζήσει από την πτώση, πρόσθεσε το θύμα.

Το περιστατικό αναφέρθηκε γύρω στις 05:15 το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου. Το θύμα τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung για νοσηλεία.

Σε μια συνέντευξη με έναν φύλακα που ήταν μάρτυρας του συμβάντος, τον κ. Thanadon Wanta, αποκάλυψε ότι η κοπέλα του θύματος δεν έδειξε καμία ανησυχία και αντίθετα επέστρεψε στο δωμάτιό της, αφήνοντας το θύμα μόνο του στο πάτωμα.

Η Pattaya News απέκρυψε από τη δημοσίευση τα ονόματα τόσο του θύματος όσο και της φίλης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.