Γυμνός Βρετανός Τρελαίνεται στο ξενοδοχείο Πατάγια

Πατάγια -

Ένας γυμνός Βρετανός συνελήφθη αφού κατέστρεψε την ιδιοκτησία δωματίου ξενοδοχείου στην Πατάγια. Η αστυνομία προσπαθεί να αποκαλύψει τα αίτια της έξαψης του.

Πολ. Ο πλοίαρχος Kittisuk Suthinitaswong από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 04:30 π.μ. σήμερα το πρωί, 25 Ιουνίου, και έσπευσε στη σκηνή σε ένα ξενοδοχείο εντός του Soi Pattaya Klang 12 στην υποπεριοχή Nongprue της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi . Κατόπιν αιτήματος του ξενοδοχείου, το όνομά τους αποκρύπτεται.

Στη σκηνή του περιστατικού στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, αστυνομικοί βρήκαν έναν Βρετανό, τον 26χρονο κ. Kailund Taylor Mccluskey από το Κόβεντρι, σε αποπροσανατολισμένη κατάσταση. Ήταν γυμνός και συμπεριφερόταν ακανόνιστα, είχε βανδαλίσει αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και στη συνέχεια ψέκασε έναν πυροσβεστήρα τριγύρω μέχρι που το δωμάτιο καλύφθηκε από αιθαλομίχλη και αφρό.

Μετά από μια ανεπιτυχή διαπραγμάτευση με τον ύποπτο, οι αστυνομικοί έπρεπε να κατηγορήσουν τον άνδρα και να τον βάλουν να φορέσει παντελόνι πριν τον μεταφέρουν στο σταθμό της Πατάγια. Πολ. Ο λοχαγός Kittisuk είπε στο The Pattaya News ότι η μέθη ή τα παράνομα ναρκωτικά μπορεί να είναι η αιτία του ξεσπάσματος του Βρετανού. Ωστόσο, θα αναζητούσε και άλλες πιθανές αιτίες και ο άνδρας θα έκανε τεστ ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, ο ύποπτος κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, όπου μέχρι την ώρα του Τύπου εξακολουθούσε να είναι ασταθής. Η αστυνομία δεν ανέφερε ποιες πιθανές νομικές κατηγορίες θα αντιμετωπίσει ο κ. Taylor ή εάν με τις ενέργειές του θα μπορούσε να προταθεί στην Ταϊλανδική Μετανάστευση για απέλαση ή εγγραφή στη μαύρη λίστα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.