Η έρευνα για φερόμενη διαφθορά της αστυνομίας Chonburi συνεχίζεται

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα έλαβε μια αναφορά από τρεις αστυνομικούς στην επαρχία Chon Buri, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα εκβίασης 140 εκατομμυρίων μπατ από ένα διαδικτυακό δίκτυο τυχερών παιχνιδιών.

Η αναφορά, που υποβλήθηκε από τον Πολ Αντισυνταγματάρχη Sathian Ratchapongthai, τον Pol Maj Nakhonrat Nonseelad και τον Pol Capt Somboon Butdalert, εκφράζει ανησυχία για την παραβίαση των νέων κανονισμών που επιβάλλουν την εγγραφή βίντεο και ήχου κατά τη διάρκεια των συλλήψεων.

Οι αστυνομικοί παραδέχθηκαν ότι δεν συμμορφώθηκαν με τους νέους κανονισμούς που εφαρμόστηκαν και ζήτησαν τη συμμετοχή του OAG για να διασφαλιστεί η δίκαιη έρευνα από το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό. Το τρίο συνέλαβε τον Thaninwat Udomchaowaset, τον ύποπτο εγκέφαλο πίσω από τον παράνομο ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών Foxbet168, στην Μπανγκόκ στις 23 Μαΐου. Ωστόσο, δεν καταγράφηκε κανένα βίντεο ή ηχητικό στοιχείο της σύλληψης. Κατά τη σύλληψη, οι τρεις αστυνομικοί συνόδευσαν τον Τανινγουάτ για να συναντήσει τον αρχηγό της αστυνομίας Τσον Μπούρι, Πολ στρατηγό Καμφόν Λιελαπραπαπόρν, όπου φέρεται να έλαβε χώρα η φερόμενη απόπειρα εκβίασης.

Επί του παρόντος, έχουν κατηγορηθεί συνολικά 10 αξιωματικοί και τρεις πολίτες για την υπόθεση. Αυτό έρχεται αφού έξι άτομα υπό έρευνα για την εμπλοκή τους με το Foxbet168 κατηγόρησαν τον αρχηγό της αστυνομίας Chon Buri και τους υφισταμένους του για εκβιασμό.

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα είπε ότι τώρα θα εξετάσει διεξοδικά την αναφορά και θα διερευνήσει τις συνθήκες γύρω από το υποτιθέμενο περιστατικό εκβιασμού, με στόχο να διασφαλίσει μια δίκαιη επίλυση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/