Ταϊλανδοί ράπερ υπό την ηγεσία του Youngohm δίνουν δυνατές εμφανίσεις στο Top 50 του LiFTED

[21 Ιουνίου 2023] Η κορυφαία πανασιατική πλατφόρμα Hip Hop LiFTED της Ασίας κυκλοφόρησε τη δεύτερη έκδοση του LiFTED 50 – μια κατάταξη των κορυφαίων 50 ράπερ της Ασίας χθες.

Σε συνεργασία με την Jägermeister, το LiFTED 50 καλύπτει τους καλύτερους νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλη την περιοχή.

Η φετινή λίστα περιλαμβάνει πολλά γνωστά πρόσωπα που κινούνται προς τα πάνω ή προς τα κάτω στη λίστα, συν 18 ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και πάνω από 10 γυναίκες MCs ή συνεργεία, ξεπερνώντας τον περσινό απολογισμό και μια απόδειξη της αυξανόμενης δύναμης των γυναικών ράπερ στην Ασία.

Η έκδοση του 2023 του LiFTED 50 έχει μια ισχυρή εμφάνιση από την Ινδία, όπου το Hip Hop έχει κυριολεκτικά εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια, με νέους αστέρες της Rap να δημιουργούνται σχεδόν εβδομαδιαία μέσω ανεξάρτητων καναλιών και αφρωδών μέσων κοινωνικής δικτύωσης - σε ένα πρόθυμο εθνικό κοινό.

Φυσικά, η Νότια Κορέα διαδραματίζει επίσης μεγάλο ρόλο με την αγορά της hyper KPop to KHop και τις καθιερωμένες πλατφόρμες όπως η τηλεοπτική εκπομπή «Show Me the Money» που δημιουργούν νέα αστέρια κάθε σεζόν. Επίσης εκπροσωπούνται καλά η Ταϊλάνδη, η Ιαπωνία, οι Φιλιππίνες και η Κίνα – με το Βιετνάμ, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, τη Μογγολία και την Καμπότζη να εκπροσωπούνται.

Ποιος θα είναι όμως το Νούμερο 1;

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε!

https://liftedasia.com/άρθρα/the-lifted-50-2023

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/