Μπαχαρικά και γεύσεις φέρνει εκπληκτικό ινδικό φαγητό υψηλής ποιότητας στην παραλία Pattaya

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Πρόσφατα είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε το αρκετά νέο ινδικό εστιατόριο Spices & Flavors στο Royal Garden και εντυπωσιαστήκαμε απίστευτα.

Το Spices and Flavors, που βρίσκεται στο υπόγειο του Royal Garden Mall στην Pattaya Beach Road, κάτω από το Taco Bell και το Burger King, είναι μια εκπληκτική έκπληξη που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην ήξεραν καν ότι ήταν εκεί.

Το εστιατόριο επιδιώκει να ξεχωρίσει από πολλά άλλα ινδικά εστιατόρια στην Πατάγια με ένα αναζωογονητικά ποικίλο μενού, άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον, φανταστική εξυπηρέτηση πελατών και, φυσικά, νόστιμο και εκπληκτικό φαγητό.

Θα χαρείτε, αφού δοκιμάσετε και μπαχαρικά και γεύσεις!

Ένα στοιχείο μενού που θα εκπλαγούν ευχάριστα οι αναγνώστες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι Μικτά ψητά πιάτα διαφόρων μεγεθών σε προσιτές τιμές. Η γεύση, η εκτέλεση και η εμφάνισή τους ήταν σαφής σε αρκετούς Άγγλους καλεσμένους του Pattaya News που παρευρέθηκαν.

Διατίθενται διαφορετικά μεγέθη Tandoori Grill.

Όσο για τον εαυτό μου, (Adam, Pattaya News Co-Owner) αποφάσισα να είμαι πιο τολμηρός και δοκίμασα ένα μελωμένο πιάτο κοτόπουλου, που φαίνεται παρακάτω, που ήταν ένα μείγμα fusion. Ήταν καταπληκτικό, λίγο πικάντικο, αλλά μου αρέσει το πικάντικο φαγητό και ειλικρινά ήταν ένα από τα καλύτερα πιάτα που είχα στην Πατάγια.

Κοτόπουλο τσίλι. Συνιστάται ιδιαίτερα από τον Adam Judd του TPN.

Φυσικά, το Spices & Flavors έχει επίσης ένα εκτενές μενού με πιάτα της Βόρειας και Νότιας Ινδίας, τόσο παραδοσιακά όσο και μοντέρνα, και πολλές επιλογές για χορτοφάγους. Θα ήταν δύσκολο να μην βρείτε ένα πιάτο που να ταιριάζει στις ιδιαίτερες γεύσεις σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Μπαχαρικά & Γεύσεις πατήστε ή κάντε κλικ εδώ για τη Σελίδα τους στο Facebook.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες και ΕΔΩ.

Για κρατήσεις ή μεγάλες ομάδες, καλέστε στο +6633138332 ή στείλτε email στο spicesandflavorspattaya@gmail.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες!

Το κοτόπουλο Biryani ήταν καταπληκτικό!
Ο Adam Judd από το TPN με τον ιδιοκτήτη των Spices and Flavors, Dave Pat
Pani Puri. Νόστιμο!
Μια επισκόπηση της εκπληκτικής εξάπλωσης που είχαμε!
Ομάδα TPN με Spices and Flavors
Μια απολύτως εκπληκτική γιορτή!
Ένα καθαρό και άνετο περιβάλλον για φαγητό.
Tandoori Grill, διαφορετικά μεγέθη διαθέσιμα
Tandoori Grill, διαφορετικά μεγέθη διαθέσιμα
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/