Άνδρας από την Πατάγια χτυπά τη σύζυγό του με μεταλλικό σωλήνα και αργότερα ζητά συγγνώμη

Πατάγια -

Ένας κακότροπος Ταϊλανδός σύζυγος έσπασε το κεφάλι της γυναίκας του με μεταλλικό σωλήνα και αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Το τραυματισμένο θύμα ταυτοποιήθηκε ως η κα S, 37 ετών, δεν έχει γίνει γνωστό. Βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, 22 Ιουνίου, στην κεντρική Πατάγια. Ήταν με τον σύζυγό της, κ. Abdullatif, 35 ετών.

Σύμφωνα με τον S, χτυπήθηκε στο κεφάλι από τον Abdullatif με μεταλλικό σωλήνα. Είπε ότι ο άντρας της και εκείνη είχαν πιει μαζί όταν ο σύντροφός της θύμωσε ξαφνικά μαζί της και της έσπασε το κεφάλι με μεταλλικό σωλήνα.

Ωστόσο, ο Αμπντουλατίφ λυπήθηκε αργότερα για την ενέργειά του αφού νηφάλιασε. Στη συνέχεια προσπάθησε να οδηγήσει τον S σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι βοήθησε τη γυναίκα και αργότερα θα καταθέσει κατηγορίες εναντίον του συζύγου της για επίθεση.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.