Η Πίτα με την ελπίδα του PM έχει μολυνθεί με COVID-19 για τρίτη φορά

ΦΩΤΟ: Pita Limjaroenrat - พิธา ลิ้มเจริญรัตน์

Εθνική -

Ο Πρωθυπουργός σε αναμονή και ηγέτης του Κόμματος Move Forward, Pita Limjaroenrat έχει μολυνθεί με COVID-19 για τρίτη φορά.

Στην ανάρτησή του στο Facebook στις 20 Ιουνίου, ο Πίτα προειδοποίησε τους ανθρώπους που ήταν κοντά του την περασμένη εβδομάδα να παρακολουθούν τον εαυτό τους για τυχόν συμπτώματα COVID-19.

Είπε ότι άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα την Κυριακή, μετά την επιστροφή του από μια επίσκεψη στο Τσιάνγκ Μάι για να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του. Τα συμπτώματά του είναι ήπια, αν και ο Πίτα δήλωσε ότι έχει λάβει 6 δόσεις εμβολίων COVID-19.

Σύμφωνα με τον Chaithawat Tulathon, τον γενικό γραμματέα του Move Forward, ο Πίτα δεν θα μπορέσει να παραστεί σε μια συνάντηση των ηγετών των οκτώ κομμάτων του συνασπισμού που έχει προγραμματιστεί για αυτήν την Πέμπτη. Η συνάντηση πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου, είπε

Η Pattaya News σημειώνει ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που η Pita έχει μολυνθεί από τον COVID-19.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.