Το TAT φιλοξενεί εκστρατεία Muay Thai για την προώθηση των αρχαίων πολεμικών τεχνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Η εκστρατεία «Amazing Muay Thai Travel Experience» ξεκίνησε για την προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, με την πρωτοβουλία να απεικονιστούν τέσσερις περιοχές των αρχαίων ταϊλανδικών πολεμικών τεχνών.

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) φιλοξένησε πρόσφατα μια τελετή έναρξης του προγράμματος στην αίθουσα Thanarat των κεντρικών γραφείων της στην Μπανγκόκ.

Ο Apichai Chatchalermkit, αναπληρωτής κυβερνήτης του TAT για τουριστικά προϊόντα και επιχειρήσεις, δήλωσε ότι η αρχή εργάζεται για να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες χρησιμοποιώντας την τέχνη της μάχης ως πλεονέκτημα ήπιας δύναμης.

Το "Amazing Muay Thai Experience" αντιπροσωπεύει τη μοναδικότητα των τεχνικών μάχης από διαφορετικές περιοχές. Οι τέσσερις επαρχίες περιλαμβάνουν Muay Chaiya από την επαρχία Surat Thani, Muay Korat από Nakhon Ratchasima στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, Muay Tha Sao από την επαρχία Uttaradit και Muay Lopburi από την επαρχία Lopburi στην κεντρική Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη ΤΑΤ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις τέσσερις περιφέρειες. Η εκδήλωση Muay Chaiya στο Surat Thani θα διαρκέσει από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, ενώ η εκδήλωση Muay Korat θα διοργανωθεί στο Nakhon Ratchasima από τις 14 έως τις 16 Ιουλίου. Η εκδήλωση Muay Tha Sao θα πραγματοποιηθεί στο Uttaradit από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου. Η τελευταία εκδήλωση, Muay Lopburi θα είναι στο Lopburi από τις 18 έως τις 20 Αυγούστου.

Όσοι ενδιαφέρονται για αυτές τις εκδηλώσεις μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας τη γραμμή επικοινωνίας του Κέντρου Επικοινωνίας TAT στο 1672.

ΠΗΓΗ: NNT

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.