Η άσεμνη εμφάνιση του Κινέζου Τουρίστα εξοργίζει τους κατοίκους του Τσιάνγκ Μάι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod English

Τσιάνγκ Μάι -

Κάτοικοι της βόρειας τουριστικής επαρχίας Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης προέτρεψαν τις αρχές να διασφαλίσουν ότι οι ξένοι τουρίστες σέβονται τον τοπικό πολιτισμό. Αυτό έρχεται μετά από ένα βίντεο κλιπ που έγινε viral στο TikTok, που δείχνει μια Κινέζα να γδύνεται στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου μπατ στην επαρχία.

Τα βίντεο κλιπ μιας Κινέζας επισκέπτριας που γδύνεται ημίγυμνη σε ένα από τα διάσημα κόκκινα μπατ λεωφορεία του Τσιάνγκ Μάι στη μέση ενός δρόμου έχουν προκαλέσει κατακραυγή σε πολλούς ενδιαφερόμενους πολίτες και οργανισμούς.

Το βίντεο κλιπ, το οποίο φαίνεται να δείχνει μια άγνωστη Κινέζα να κάνει σέξι περιστροφές φορώντας ένα σουτιέν και κατέβασε τα παντελόνια της για να αποκαλύψει το κάτω μέρος και το εσώρουχο G-string, έλαβε εκατομμύρια προβολές στα social media.

Παρόλο που η γυναίκα διέγραψε αργότερα τα κλιπ αφού δέχθηκαν έντονη κριτική, ορισμένοι από τους καταγγέλλοντες είπαν ότι θα έπρεπε να λογοδοτήσει για αδιαφορία για τον τοπικό πολιτισμό της επαρχίας και τις παραδοσιακές συντηρητικές αξίες της Ταϊλάνδης.

Ο Wanlop Namwongprom, Αντιπρόεδρος του Επαρχιακού Πολιτιστικού Συμβουλίου του Τσιάνγκ Μάι, ζήτησε την Τετάρτη από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η Αρχή Τουρισμού του Τσιάνγκ Μάι και η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης, να ακολουθήσουν νομικές ενέργειες ή τουλάχιστον να ακολουθήσουν αυτήν τη γυναίκα για να την προειδοποιήσουν.

Εκτός από το ότι είναι άσεμνο και ακατάλληλο, ο Wanlop είπε ότι τα βίντεο μπορεί να προκαλέσουν την εσφαλμένη αντίληψη στους ξένους επισκέπτες ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο Τσιάνγκ Μάι, ανεξάρτητα από το παράνομο ή όχι.

Πολλές οργανώσεις προσπαθούν να αναγνωρίσουν και να εντοπίσουν τη γυναίκα για να την προειδοποιήσουν.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.