Γυναίκα οδηγός SUV έκοψε τη μοτοσικλέτα και τραυμάτισε σοβαρά δύο ανθρώπους της Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Δύο Ταϊλανδοί που επέβαιναν σε μηχανάκι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το όχημά τους προσέκρουσε σε ένα SUV που τους έκοψε τη διαδρομή σε δρόμο της Σρι Ράτσα χθες, 19 Ιουνίου, είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Τα δύο θύματα, ο κ. Komsan Chanthawimol, 20 ετών, και η κα Sawanna Meekhao, 27, βρέθηκαν στριμωγμένα στην οδό Sukhumvit που εισέρχονταν στην Πατάγια, αφού είχαν τρακάρει τη μαύρη μοτοσικλέτα τους Honda Wave 125 i σε ένα SUV Mitsubishi Pajero.

Τα δύο θύματα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο από διασώστες της Σρι Ράτσα. Το ατύχημα αναφέρθηκε στην αστυνομία της Σρι Ράτσα χθες το πρωί.

Ο εμπλεκόμενος οδηγός του SUV, το όνομα του οποίου δεν αναφέρθηκε από τα τοπικά μέσα, ήταν παρών στο σημείο και περίμενε να καταθέσει σχετικά με το ατύχημα.

Σύμφωνα με την ίδια, έκανε στροφή αλλά δεν κατάφερε να προσέξει μια μοτοσυκλέτα να πλησιάζει από πίσω με μεγάλη ταχύτητα. Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε σφοδρή με το όχημά της, προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Στη συνέχεια βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο για να ελέγξει τους τραυματίες πριν καλέσει αμέσως τις αρχές.

Η Αστυνομία εξετάζει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Τα δύο θύματα θα κληθούν αργότερα για να δώσουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.