Ο σεισμός της Μιανμάρ έγινε αισθητός στην Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη -

Ένας σεισμός σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (19 Ιουνίου) στη Μιανμάρ με δονήσεις που έγιναν αισθητές μέχρι την Μπανγκόκ και το Νονταμπούρι.

Το Υπουργείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ανέφερε στις 8:40 π.μ. για σεισμό μεγέθους 6 βαθμών και με το επίκεντρό του να βρίσκεται 10 χιλιόμετρα κάτω από τη θάλασσα κοντά στη νότια ακτή της Μιανμάρ.

Ήταν περίπου 289 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της συνοικίας Phob Phra στο Tak, στη δυτική Ταϊλάνδη. Οι δονήσεις έγιναν αισθητές τόσο μακριά όσο στο Νονταμπούρι και την Μπανγκόκ. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί στην Ταϊλάνδη, αν και το περιστατικό ανησύχησε τους υπαλλήλους πολυώροφων γραφείων στην Μπανγκόκ, καθώς οι δονήσεις προκάλεσαν την ταλάντευση αρκετών ουρανοξυστών, οδηγώντας ορισμένους εργαζόμενους στους δρόμους μπερδεμένους για την κατάσταση.

Το γεγονός προκάλεσε επίσης το φως των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες του Διαδικτύου να ρωτούν τι είχε συμβεί και να αναζητούν απαντήσεις αμέσως μετά τον σεισμό.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο που ανήκει στην TPN Media.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/