Το εξάχρονο αγόρι Chonburi που πάσχει από καρκίνο σε όψιμο στάδιο, έδωσε την ευχή να δει μια παραλία για πρώτη φορά

Τσονμπούρι –

Ένα εξάχρονο αγόρι Τσονμπούρι που πάσχει από καρκίνο οδηγήθηκε για πρώτη φορά στη ζωή του να δει τη θάλασσα, το μεγαλύτερο όνειρο και επιθυμία του.

Η ομάδα διάσωσης του Dragon είπε στο Pattaya News ότι το εξάχρονο αγόρι υποφέρει τώρα στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου με πολύ μικρές πιθανότητες θεραπείας και ανάρρωσης. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό κατόπιν αιτήματος της οικογένειας.

Είπε στους γονείς του ότι ήθελε για μια φορά στη ζωή του να δει τη θάλασσα και να αγγίξει την άμμο. Οι γονείς του ζήτησαν ασθενοφόρο με πλήρη ιατρικό εξοπλισμό από την ομάδα διάσωσης για την επίσκεψη καθώς το αγόρι είναι πολύ αδύναμο και σοβαρά άρρωστο. Το αγόρι μεταφέρθηκε στην παραλία Bangsaen νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με το όνειρο της ζωής του να εκπληρωθεί, συνοδευόμενος από μια μεγάλη εθελοντική ιατρική ομάδα από την Dragon Rescue.

Τη στιγμή που το αγόρι έφτασε στη θάλασσα, χάρηκε πολύ με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη τώρα που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Το αγόρι είπε στον πατέρα του ότι ήθελε το πόδι του να αγγίξει το θαλασσινό νερό. Ο πατέρας του έβαλε αμέσως το πόδι του γιου του στο νερό και το άγγιξε με την άμμο. Φίλησε τον γιο του όλη την ώρα με δάκρυα αφού είδε τον γιο του να είναι πολύ χαρούμενος.

Το αγόρι τότε είπε ότι ήθελε να φάει γαρίδες. Του έφεραν μια μαγειρεμένη γαρίδα και το αγόρι κρατούσε τις γαρίδες στο χέρι του αλλά είχε πολύ λίγη αίσθηση ή πιάσιμο λόγω της ασθένειάς του.

Το αγόρι είχε μόνο την ευκαιρία να αγγίξει το διάσημο ψητό κοτόπουλο του Bang Sean αλλά δεν μπόρεσε να το δοκιμάσει λόγω των ανησυχιών του γιατρού του για την υγεία του. Τα αθώα μάτια του έδειχναν ότι ήταν πολύ χαρούμενος που απλώς μπορούσε να κρατήσει τις γαρίδες. Το αγόρι μεταφέρθηκε πίσω από τη θάλασσα με ασφάλεια για να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

Οι αναρτήσεις σχετικά με αυτήν την επίσκεψη έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, με δεκάδες χιλιάδες like.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.