Προσωρινή απαγόρευση της αλιείας που έρχεται σε μέρη του Κόλπου της Ταϊλάνδης

Το Υπουργείο Αλιείας κήρυξε προσωρινή απαγόρευση της αλιείας σε ορισμένες περιοχές του Κόλπου της Ταϊλάνδης από την Πέμπτη (15 Ιουνίου) για να βοηθήσει στην αναζωογόνηση της τοπικής θαλάσσιας ζωής.

Ο επικεφαλής του τμήματος Chalermchai Suwanrak είπε ότι το κλείσιμο θα εκτείνεται σε μια περιοχή 2,350 τετραγωνικών χιλιομέτρων, καλύπτοντας οκτώ επαρχίες στις κεντρικές και ανατολικές περιοχές της Ταϊλάνδης.

Το κλείσιμο θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, η οποία ξεκινά την Πέμπτη και συνεχίζεται έως τις 15 Αυγούστου, θα καλύπτει τις επαρχίες Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Samut Songkhram και Samut Sakhon. Η δεύτερη φάση, από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, θα καλύψει τον κόλπο από την επαρχία Samut Sakhon έως την περιοχή Sri Racha στην επαρχία Chon Buri.

Ο επικεφαλής του τμήματος υπογραμμίζει τη σημασία του κλεισίματος για την αναζωογόνηση της θαλάσσιας ζωής στον Κόλπο της Ταϊλάνδης μετά την αύξηση της εμπορικής αλιείας στην περιοχή. Αναφέρθηκε ότι τουλάχιστον 11,700 κιλά ψαριών αλιεύονταν την ημέρα το 2022, από 8,630 κιλά το προηγούμενο έτος.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/