Αποτελέσματα Talkback Reader: Πρέπει να επιτραπεί ξανά η στάθμευση στην παραλία Pattaya;

Το ακόλουθο είναι το συνηθισμένο μας χαρακτηριστικό: κάνουμε μια ερώτηση στην κοινότητά μας και περίπου μια εβδομάδα αργότερα επισημαίνουμε διαφορετικές απαντήσεις και απόψεις σε αυτήν την ερώτηση.

Αυτόν τον μήνα, ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας τα εξής:

Πρέπει να επιτραπεί ξανά η στάθμευση στην παραλία Pattaya;

Μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ. Επιλέξαμε πολλές διαφορετικές απόψεις και απαντήσεις εδώ. Σημειώνουμε ότι αυτές είναι οι απόψεις και οι σκέψεις των αναγνωστών και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα αυτές της Pattaya News Company Limited.

Ας δούμε τι είχες να πεις:

Richard P: Απολύτως ΟΧΙ. Τουλάχιστον όχι εντός των ορίων της πόλης ή των δημόσιων χώρων υψηλής κυκλοφορίας…Εξαιρέσεις εάν ελέγχεται και διαχειρίζεται επαρκώς και όχι σε χώρους υψηλής χρήσης. Γι' αυτό κάνουν ταμπέλες «Απαγορεύεται η στάθμευση». Είναι δημόσια παραλία και όχι πάρκινγκ. Επίσης, το μέγεθος και οι θέσεις των ομπρελών παραλίας στο (κυρίως) Jomtien θα πρέπει να περιοριστούν και να ελέγχονται. Στο μεγαλύτερο μέρος της παραλίας οι ντόπιοι και οι τουρίστες δεν μπορούν καν να δουν την παραλία για τους μεγάλους πωλητές ομπρελών, Ξεχάστε να κάθεστε κάτω από τη σκιά των δέντρων. Ορισμένα καλύπτουν πολύ μεγάλες επιφάνειες και το μέγεθός τους πρέπει να περιοριστεί. Είναι μια δημόσια παραλία και όχι μια ιδιωτική επιχείρηση που διοικείται από υπερβολικά μεγάλους πωλητές. Οι ομπρέλες θα πρέπει να είναι περιορισμένες και να μην θέτουν σε κίνδυνο όλες τις δημόσιες σκιασμένες περιοχές δέντρων. -=-=-=-=- Gerd- Δεν υπάρχει περίπτωση! Αυτό θα οδηγούσε σε κυκλοφοριακή κατάρρευση. –=–=-=-=- Αμέτρητοι αναγνώστες: Όχι! (Πολύ σπάνια σχεδόν όλοι οι αναγνώστες μας βρίσκονται στην ίδια σελίδα, αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα. -=-=-=-=-=-= Chris D-
Είμαι τακτικός επισκέπτης έξι μηνών στην Πατάγια που μένω σε ένα διαμέρισμα στο Soi one.
Η κατάργηση του χώρου στάθμευσης στην πλευρά της παραλίας του Beach Road ήταν μια εξαιρετική κίνηση.
Η ροή της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος του Beach Road βελτιώθηκε σημαντικά και λυπάμαι
αν δεν αρέσει στους Παραλιακούς Πωλητές, αλλά αυτή η αλλαγή ωφελεί τόσους άλλους που θα το έκανε
είναι ένα ανάδρομο βήμα για να το αντιστρέψετε.
Θα πρέπει πρώτα να διερευνηθεί η εναλλακτική στάθμευση.
-=–=-=-=-=-=-=
Nico- Γάλλος Αναγνώστης- Bonjour…Je m'appelle Nico. Faut-il autoriser à nouveau le stationnement sur la plage de Pattaya; Pour moi, la réponse est NON. Sa fait 10 ans que je vis en Asie, en Thailand à Pattaya…J'aime comment est faite la beach de Pattaya, son style και son décor. J'ai vu l'évolution de la plage μενταγιόν toutes ces années…Αλλαγή διακόσμησης, διακόσμηση του δρομολογίου και λογισμός του γεγονότος αυτού. Il ya déjà des parkings côté plage sur la beach de Jomtien…C'est très bien…Mais pas besoin pour celle de Pattaya. Συνεχίστε, je trouve que les feux de signalisation sur la beach sont inutile et dangereux…Il faudrait plutôt mettre 3 ponts aérien pour traverser la route ( Sa serai pratique et sa ferrai un beau décor ). Et j'ai vu que dans les projets futur de Pattaya il ya un projet de téléphérique pour faciliter le transport et visiter la ville…Je trouve cette idée super et j'espère qu'elle vera le jour prochainement. ΥΓ : J'aime beaucoup votre site, qui m'informe des actualités et des faits divers στην Ταϊλάνδη και en particulier à Pattaya…Μπράβο και έλεος. Bonne journée et bonne συνέχεια. -=-=-=-=-=- Ιαν-Όχι, ΔΕΝ επιτρέπεται η στάθμευση, σε όλο τον παραλιακό δρόμο. Κατά προτίμηση θα πρέπει να γίνει ΟΧΙ επιτρέπονται αυτοκίνητα, αλλά μόνο το περπάτημα. -=-=-=–=-=-= David D-Αν οι πωλητές θέλουν να επιστρέψουν, θα πρέπει να υπάρχει χώρος στάθμευσης μόνο για πωλητές σε ορισμένες περιοχές… -==-==-=-=-=- Michael D-Σίγουρα ελπίζω Τα μέσα ενημέρωσης έχουν κάποια επιρροή στις εξουσίες που λαμβάνουν την απόφαση. Σημείωση συντάκτη: Μας διαβάζουν καθημερινά. -=-==-=-=- Jimmy H-Έχουν ήδη διαθέσει θέσεις στάθμευσης από την Central Road μέχρι το βόρειο άκρο της παραλίας. Υπάρχουν σχεδόν 3 λωρίδες διαθέσιμες ήδη σε όλη τη διαδρομή - μόνο για να χτυπήσετε το σημείο συμφόρησης στην είσοδο της Walking Street Pattaya Tai. -=-=-=-=– Herman-Σίγουρα δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης, θέλετε να δείτε την παραλία, η στάθμευση πρέπει να είναι σε καθορισμένους χώρους έξω από την παραλία, με διαθέσιμο λεωφορείο για τη μεταφορά του κοινού στην παραλία. Επιτέλους, βάλτε ένα τέλος σε αυτήν την ατελείωτη κατασκευή και αυτές οι ιδέες ονειρεύονται για τα τελεφερίκ και τα αυτοκίνητα του δρόμου. -=-=-=-=-=-=- Shane T-Σίγουρα όχι, οι άνθρωποι παρκάρουν πάντα στην αριστερή πλευρά προσωρινά ούτως ή άλλως, και μετά όλα τα λεωφορεία μπατ κάνουν στάσεις. Πραγματικά προκαλεί προβλήματα με τον τουρισμό σε σεβαστό επίπεδο. -=-=-=-=-=-=-=- Μενεθίλ: Ναι, θα πρέπει να επιτρέπεται. Το μποτιλιάρισμα θα συμβεί ανεξάρτητα, επειδή υπάρχει ένα σημείο συμφόρησης στο τέλος του παραλιακού δρόμου, οπότε μπορεί επίσης να επιτραπεί η στάθμευση. -=-=-=-=-=-=-= Ο Jeremy Q-No θα πρέπει να κατασκευάζει χώρους στάθμευσης έξω από το City και να διαθέτει σύστημα στάθμευσης και βόλτας.  

Θέλετε να εκφράσετε τη γνώμη σας; Στείλτε μας ένα μήνυμα στο editor@thepattayanews.com. Σύντομα θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο TalkBack, μείνετε συντονισμένοι!

 
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/