Ο Αντιδήμαρχος της Πατάγια επισκέπτεται το έργο αποκατάστασης στην παλιά πόλη Naklua

Πατάγια -

Ο Manoch Nongyai, ο αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya, επέβλεψε την αποκατάσταση του δημόσιου πάρκου Chalerm Phrakiat στην Παλιά Πόλη Naklua χθες, 13 Ιουνίου, ως μέρος του έργου Neo Pattaya.

Η αποκατάσταση της Παλιάς Πόλης Naklua αποτελεί μέρος του έργου Neo Pattaya, το οποίο είναι μια προσπάθεια πολλών εκατομμυρίων μπατ για τη μετατροπή της Pattaya σε κεντρικό κόμβο για το εμπόριο και τον τουρισμό εντός της ζώνης του Eastern Economic Corridor (EEC).

Ως μέρος της πολιτικής, οι αρχές στοχεύουν να αποκαταστήσουν την ευημερία της Παλιάς Πόλης Naklua προβάλλοντας την πολιτιστική της κληρονομιά, τις παραδόσεις και την άφθονη φυσική ομορφιά της, με 7 επιμέρους έργα, καθένα από τα οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην αναζωογόνηση της κοινότητας. Αυτά τα υποέργα περιλαμβάνουν:

  1. Κατασκευή κτιρίου στάθμευσης για την αγορά τουριστικών προϊόντων – Προϋπολογισμός: 96 εκατομμύρια μπατ.
  2. Ανακαίνιση της αγοράς φρέσκων θαλασσινών – Προϋπολογισμός: 4.5 εκατομμύρια μπατ.
  3. Βελτίωση του δημόσιου πάρκου, Πάρκο Chalerm Phrakiat – Προϋπολογισμός: 30 εκατομμύρια μπατ.
  4. Δημιουργία μονοπατιού στη φύση – Προϋπολογισμός: 30 εκατομμύρια μπατ.
  5. Ενίσχυση της άποψης στο Pakong Naklua – Προϋπολογισμός: 10.4 εκατομμύρια μπατ.
  6. Κατασκευή διαδρομής μελέτης εκπαιδευτικής φύσης κατά μήκος του καναλιού Kong Nok Yang – Προϋπολογισμός: 15.5 εκατομμύρια μπατ.
  7. Κατασκευή κοινοτικού αλιευτικού λιμανιού – Προϋπολογισμός: 50 εκατομμύρια μπατ.

Όλα τα έργα έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος έτους 2023.

Σχετικά με τη χθεσινή επίσκεψη στο Δημόσιο Πάρκο Chalerm Phrakiat, ο κ. Manoch αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι η αποκατάσταση του πάρκου είχε σχεδόν ολοκληρωθεί κατά 80%. Η εγκατάσταση θα μπορούσε να διευκολύνει πλήρως τους επισκέπτες εντός του Αυγούστου, δεδομένου ότι το μόνο που είχε απομείνει ήταν μικρές λεπτομέρειες της κατασκευής.

Το κλείσιμο αυτού του δημόσιου πάρκου για αρκετούς μήνες έχει προκαλέσει κάποια ταλαιπωρία στο κοινό. Έτσι, ο κ. Manoch είπε ότι η πόλη Pattaya εργάζεται επιμελώς για να επισπεύσει την κατασκευή. Τους επόμενους μήνες, θα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος των ωρών λειτουργίας από τις 05:00 π.μ. έως τις 10:00 το βράδυ καθημερινά, είπε.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.