Συνελήφθησαν κόφτες ξυλείας σε προστατευμένο δάσος στο Τσιάνγκ Μάι

Τσιάνγκ Μάι -

8 Ταϊλανδοί άνδρες συνελήφθησαν ενώ έκοβαν παράνομα δέντρα στο προστατευμένο δάσος του Τσιάνγκ Μάι, στη βόρεια Ταϊλάνδη, στις 11 Ιουνίου.

Οι φερόμενοι ως παράνομοι ξυλοκόφτες συνελήφθησαν από την αστυνομία για πρόληψη και καταστολή εγκληματικότητας κατά των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος. Βρέθηκαν κατά την κοπή δέντρων στο Εθνικό Δάσος Τσομ Θονγκ στο Τσιάνγκ Μάι.

Οι άνδρες είχαν στην κατοχή τους αλυσοπρίονα, επτά ματσέτες και τρία βαρέλια βενζίνη. Η αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι δήλωσε ότι οι ύποπτοι είχαν προσληφθεί από επενδυτές για να καταπατήσουν τις δασικές περιοχές, τις οποίες στην πραγματικότητα δίνονται σε ντόπιους χωρικούς με νόμιμη πιστοποίηση από το Τμήμα Δασών, για χρήση.

Η αστυνομία είπε ότι οι άνδρες έκοψαν επιλεκτικά πολύτιμη ξυλεία, προκαλώντας ζημιές σε έκταση περίπου 3 στρεμμάτων. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Τσομ Θονγκ για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.