Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Chonburi, η μουσική μπορεί να αποσπά την προσοχή του αναβάτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση

Τσονμπούρι –

Ένας Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώθηκε όταν συγκρούστηκε με τη μηχανή του με ένα φορτηγό στο Mueang Chonburi.

Η αστυνομία του Mueang Chonburi ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Τρίτης (13 Ιουνίουth) στην οδό Sukhumvit κοντά στη διασταύρωση Wiboon Thammrak στο Nong Maidang.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να βρουν το πτώμα ενός 45χρονου Ρώσου (η Pattaya κρατά το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας).

Το πτώμα του βρισκόταν ακόμα στη μοτοσικλέτα του που είχε τρακάρει στο πίσω μέρος του φορτηγού. Κοντά στη μοτοσικλέτα, η αστυνομία βρήκε ένα ηχείο bluetooth το οποίο έπαιζε ακόμα δυνατή μουσική και φαινόταν ότι ανήκει στον νεκρό Ρώσο.

Ο οδηγός φορτηγού, ο κ. Yutthana Sapsin, 42 ετών, είπε στην αστυνομία ότι τον σταμάτησαν στο κόκκινο φανάρι σε μια διασταύρωση πριν ο αναβάτης μοτοσικλέτας τρακάρει στο πίσω μέρος του οχήματός του

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος, αλλά πιστεύει ότι η μουσική θα μπορούσε να αποσπά την προσοχή του θύματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.