Η Πατάγια θα διοργανώσει τα Βραβεία μοντέλων και το Μουσικό Φεστιβάλ Fashion TV Beach

Πατάγια -

Η Pattaya City σε συνεργασία με την FTV Thailand σχεδιάζει να φιλοξενήσει μια άλλη μεγάλη εκδήλωση με το όνομα Fashion TV Beach Model Awards & Music Festival.

Στις 12 Ιουνίου, ο κ. Edward Kitti, πρόεδρος του FTV Thailand, συναντήθηκε με αξιωματούχους της Pattaya για να προτείνει να φιλοξενήσει το Fashion TV Beach Model Awards & Music Festival.

Ο κ. Edward δήλωσε ότι η FTV δραστηριοποιείται στον χώρο της τηλεόρασης μόδας για περισσότερα από 25 χρόνια, αγγίζοντας πάνω από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά και έχοντας περισσότερους από 500 εκατομμύρια ακόλουθους.

Σύμφωνα με το όραμα της εταιρείας, η FTV θα διοργανώσει το φεστιβάλ το Σάββατο, 29 Ιουλίου, στην παραλία της Πατάγια για να τονώσει την τουριστική οικονομία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαγωνισμό μοντέλων τηλεόρασης μόδας, τουρνουά beach volley, συναυλίες δημοφιλών μουσικών καλλιτεχνών, εθελοντικές δραστηριότητες όπως καθαρισμοί παραλιών και πώληση προϊόντων από τοπικούς επιχειρηματίες στην Πατάγια.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.