Ο σύζυγος Pattaya πυροβολεί τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά του για συνομιλία με άλλους άντρες στο Διαδίκτυο

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός σύζυγος στην Πατάγια πυροβόλησε τη σύζυγό του επειδή φέρεται να συνομιλούσε με άλλον άνδρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φρικτό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μικρά παιδιά τους.

Η αστυνομία της Πατάγια και οι διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan έσπευσαν σε ένα σπίτι στην υποπεριοχή Nongprue της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi, αφού ειδοποιήθηκαν για τους ήχους των πυροβολισμών στις 8 μ.μ. χθες, 11 Ιουνίου.

Στο σημείο του συμβάντος, οι αρχές συνέλαβαν τον ύποπτο, τον κ. Manit Charoenpoo, έναν 30χρονο καλλιτέχνη τατουάζ, στην μπροστινή πύλη της κατοικίας του. Συνελήφθη με την υποψία ότι είχε πυροβολήσει τη σύζυγό του, την κα Jutathip Chinfan, 28 ετών, η οποία βρέθηκε άψυχη σε μια κουζίνα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε φέρει δύο τραύματα από πυροβολισμό στον λαιμό.

Ο κ. Μανίτ συνελήφθη ενώ έκλαιγε και αγκάλιαζε τους δύο μικρούς του γιους, ηλικίας 7 και 11 ετών. Οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στην θανούσα γυναίκα μία θήκη σφαίρας ,9 χιλιοστών και κατέσχεσαν από τον ύποπτο ένα πιστόλι CZ ,9 χιλιοστών και τέσσερα φυσίγγια μέσα στον γεμιστήρα.

Σύμφωνα με την ομολογία του κ. Μανίτ, είχε σχέση με τη σύζυγό του για πάνω από 10 χρόνια, αλλά είχαν συνεχείς συγκρούσεις και καυγάδες. Τελικά χώρισαν αλλά αργότερα αποφάσισαν να συμφιλιωθούν και να ζήσουν ξανά μαζί γιατί δεν ήθελε οι δύο γιοι τους να μεγαλώσουν σε μια διαλυμένη οικογένεια.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήλπιζε ο κύριος Manit όταν ανακάλυψε ότι η σύζυγός του φέρεται να είχε στείλει μήνυμα με έναν άλλο άνδρα. Όταν την αντιμετώπισε, η σύζυγος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά της άφησε κατά λάθος το κινητό της. Καθώς το έπαιρνε, ο κ. Manit είδε φωτογραφίες της συζύγου του με έναν άλλο άνδρα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που πυροδότησε άλλη μια πικρή λογομαχία. Σε έκρηξη οργής, άρπαξε το πυροβόλο όπλο που είχε αγοράσει πρόσφατα και πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του με τον 7χρονο γιο του να βρίσκεται στη φρικτή σκηνή.

Ο Μανίτ σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά τον πυροβολισμό. Ωστόσο, είπε όταν γύρισε και είδε το πρόσωπο του γιου του, άλλαξε γνώμη, άφησε το όπλο και αγκάλιασε τον γιο του, κλαίγοντας και οι δύο. Σε αυτό το σημείο έφτασαν οι αρχές και ανέλαβαν τον έλεγχο της Μανίτ.

Η ιατροδικαστική ομάδα αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι η μία σφαίρα διαπέρασε το κεφάλι του θύματος ενώ η άλλη πέρασε από το λαιμό της. Όσον αφορά το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιήθηκε, αγοράστηκε νόμιμα και καταχωρήθηκε με το όνομα του θανόντος, ο οποίος δεν είχε προηγούμενο ποινικό μητρώο.

Ο σύζυγος τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι επικοινωνούσαν με τους άλλους συγγενείς των παιδιών για να τα φροντίσουν.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.