Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατέσχεσε ηρωίνη αξίας 200 εκατομμυρίων μπατ με προορισμό την Αυστραλία

Μπανγκόκ -

Η αστυνομία κατά των ναρκωτικών κατέσχεσε χθες στην Μπανγκόκ 32 κιλά ηρωίνης αξίας 200 εκατομμυρίων μπατ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά προορίζονταν για τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Στις 10 Ιουνίου στο Τελωνειακό Κέντρο ακτίνων Χ και Τεχνολογίας του Τελωνείου του Λιμένα της Μπανγκόκ, ο κ. Phanthong Loykulnan, εκπρόσωπος του Τμήματος Τελωνείων, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της κατάσχεσης 32 κιλών ηρωίνης, αξίας άνω των 200 εκατομμυρίων μπατ.

Τα φάρμακα ήταν κρυμμένα μέσα σε κουτιά με αυτοκόλλητα αναλγητικά επιθέματα δημοφιλούς μάρκας που δεν έχουν αναφερθεί. Η κατάσχεση έγινε στην περιοχή του λιμανιού της Μπανγκόκ στις 9 Ιουνίου, καθώς τα ναρκωτικά επρόκειτο να εξαχθούν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον κ. Phanthong, θαύμασε τις προσπάθειες των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, καθώς τα ναρκωτικά ήταν έξυπνα κρυμμένα σε σφιχτά τυλιγμένες συσκευασίες.

Από τα συνολικά 50 τελάρα, κατά τον αρχικό έλεγχο ανακαλύφθηκαν μόνο 5 τελάρα με ναρκωτικά. Χωρίς διεξοδική προσοχή στη λεπτομέρεια και τη βοήθεια της τεχνολογίας ακτίνων Χ, θα ήταν δύσκολο για τους αξιωματικούς να αποκαλύψουν τα ναρκωτικά, είπε ο κ. Phanthong.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.