Φορτηγό έπεσε στην αγορά στην άκρη του δρόμου στη Σρι Ράτσα και σκοτώνει έναν εργαζόμενο, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι τον έκοψε άλλο όχημα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένας οδηγός φορτηγού ισχυρίστηκε ότι του έκοψε ένα φορτηγό αφού έπεσε σε πολλούς πωλητές στην άκρη του δρόμου σε μια αγορά της Σρι Ράτσα και σκότωσε έναν μετανάστη εργάτη.

Η αστυνομία του Bowin ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην οδό 331 στην υποπεριφέρεια Bowin της περιοχής Sri Racha, Chonburi, χθες το βράδυ κοντά στα μεσάνυχτα της 8ης Ιουνίου. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος με τους διασώστες Ban Bueng.

Στην αγορά, η αστυνομία βρήκε ένα λευκό φορτηγό Isuzu 4 τροχών που περιβάλλεται από πάγκους και αντικείμενα που είχαν ανατραπεί από το όχημα. Το φορτηγό υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος. Τέσσερα άτομα (τρεις γυναίκες και ένας άνδρας) τραυματίστηκαν από το δυστύχημα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Laemchabang.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με την κα Sarinya Suwannasri, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην αγορά και αυτόπτη μάρτυρα, έκλεινε το κατάστημά της όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από απόσταση. Τότε παρατήρησε το φορτηγό να την πλησιάζει γρήγορα.

Η κυρία Σαρίνια έφυγε γρήγορα για να σώσει τη ζωή της. Δυστυχώς, ο πατέρας της χτυπήθηκε από το φορτηγό και τραυματίστηκε ελαφρά. Δύο από τους εργάτες της τραυματίστηκαν επίσης και ένας άλλος εργαζόμενος από ένα κοντινό κατάστημα τραυματίστηκε σοβαρά και αργότερα πέθανε σε νοσοκομείο γύρω στις 05:00 π.μ.

Ο νεκρός αναγνωρίστηκε αργότερα ως η κα Ρέι Γιέον, μια 41χρονη εργάτρια από την Καμπότζη.

Άγνωστος οδηγός φορτηγού ανακρίθηκε στο σημείο από την αστυνομία. Είπε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του αφού τον έκοψε ένα φορτηγό.

Η Αστυνομία ελέγχει τα πλάνα CCTV του ατυχήματος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.