Η Pattaya θα φιλοξενήσει το Pattaya Beach Talent Showband τον Αύγουστο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PR Pattaya

Πατάγια -

Η Pattaya City συνεργάζεται με την Ομοσπονδία Ταϊλανδικών Βιομηχανιών (FTI) για να φιλοξενήσει το μουσικό τουρνουά Pattaya Beach Talent Showband 2023 στην παραλία Pattaya.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 5 Αυγούστου 2023. Θα περιλαμβάνει μια έκθεση μουσικών ταλέντων από το Beach Talent Showband (BTS) και έναν ομαδικό διαγωνισμό για σύνολα πνευστών πνευστών οργάνων που ονομάζεται Brass Theatre Battles (BTB).

Ο κ. Kritsana Bunsawat, Αντιδήμαρχος της Πατάγια, είπε ότι έχει προσκαλέσει 11 διάσημα συγκροτήματα από όλη τη χώρα να διαγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά. Κάθε συγκρότημα θα παλέψει μεταξύ τους για να προσθέσει ζωντάνια στην παραλία Pattaya.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PR Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PR Pattaya

Στόχος είναι να εντυπωσιαστούν τόσο οι ντόπιοι της Ταϊλάνδης όσο και οι διεθνείς τουρίστες που αγαπούν τα συγκροτήματα παρέλασης, προκειμένου να προωθηθεί ο τουρισμός στην Πατάγια, είπε ο κ. Kritsana.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η εκδήλωση ήταν μια τεράστια τουριστική επιτυχία το 2022 και αναμένεται να είναι και φέτος στη δεύτερη εμφάνισή της.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.