Η Pattaya θα πραγματοποιήσει το Tattoo Amazing Fest στις 17 Ιουνίου

Πατάγια -

Η Pattaya ετοιμάζεται να οργανώσει το Tattoo Amazing Fest Pattaya 2023 στο Royal Garden Plaza Pattaya στις 17 Ιουνίου.

Η Pattaya City, μαζί με το εμπορικό κέντρο Royal Garden Plaza Pattaya, το Stitch Tattoo Studio, το Pattaya Simulation City, το Pattaya People Media Group και τοπικούς καλλιτέχνες τατουάζ, διοργάνωσαν από κοινού συνέντευξη Τύπου για τον διαγωνισμό Tattoo Amazing Fest Pattaya νωρίτερα αυτό το μήνα στις 4 Ιουνίου.

Οι στόχοι αυτής της εκδήλωσης είναι η προώθηση του τουρισμού στην Πατάγια, η ενίσχυση της θετικής εικόνας του, η τόνωση της τοπικής οικονομίας και η ενίσχυση της ενότητας μεταξύ των καλλιτεχνών τατουάζ στην Πατάγια, τόσο των Ταϊλανδών όσο και των διεθνών καλλιτεχνών.

Το Tattoo Amazing Fest Pattaya είναι ένα φεστιβάλ που επιτρέπει στους καλλιτέχνες τατουάζ να επιδείξουν τις δεξιότητές τους στο κοινό, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διάσημοι καλλιτέχνες τατουάζ από περισσότερες από 17 χώρες. Επιπλέον, θα υπάρξουν καλλιτεχνικές εκθέσεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες, ένα σόου Super Car από τον όμιλο Pattaya Car on the Beach και ένα show Big Bike από το Pattaya Motorcycle Club.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις 17 Ιουνίου στις 11 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ στο Royal Garden Plaza Pattaya. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι παρακάτω.

Μην το χάσετε!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.