Ξένος στην Πατάγια φέρεται να μαχαιρώθηκε από άγνωστο αλλοδαπό «φίλο»

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός άνδρας στην Πατάγια μαχαιρώθηκε βάναυσα από έναν άλλο αλλοδαπό τον οποίο η αστυνομία πίστευε ότι ήταν φίλος του για άγνωστους λόγους στη 1:4 σήμερα το πρωί, XNUMX Ιουνίου. Ο ύποπτος έκλεψε το μηχανάκι του θύματος και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος.

Ο αλλοδαπός άνδρας αγνώστου εθνικότητας και ταυτότητας βρέθηκε με έξι σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το σώμα του στο Soi Jomtien 13 στην υποπεριφέρεια Nongprue της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Βοηθήθηκε από διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thamasathan και την αστυνομία της Pattaya πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Το θύμα βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος όταν βρέθηκε. Μια άλλη λίμνη αίματος εντοπίστηκε περίπου 20 μέτρα μακριά από τον άνδρα.

Το όπλο της επίθεσης είναι προς το παρόν άγνωστο. Η αστυνομία της Πατάγια πήρε συνέντευξη από μια Ταϊλανδή που εντόπισε πρώτη το θύμα, την κυρία Wanphen Thothong, 42 ετών, και έμαθε ότι δεν είδε τι είχε συμβεί. Η κυρία Wanphen είδε τον αλλοδαπό άνδρα αιμόφυρτο μόνο όταν έφτασε στο σημείο του περιστατικού.

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, η καταγραφή του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του χώρου έδειξε ότι το θύμα έφτασε στο σημείο του συμβάντος με μηχανάκι μαζί με άλλον άνδρα αλλοδαπό. Το θύμα ήταν αυτός που οδηγούσε το ποδήλατο, ενώ το άλλο άτομο καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Ο άγνωστος φορούσε λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Αφού το τραυματισμένο θύμα στάθμευσε τη μοτοσικλέτα, ο άλλος αλλοδαπός απομακρύνθηκε για λίγο και στη συνέχεια επέστρεψε για να μαχαιρώσει το θύμα, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και η μοτοσικλέτα να πέσουν στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ο δράστης κλώτσησε και επιτέθηκε ξανά στο θύμα πριν πάρει τη μοτοσικλέτα και τραπεί σε φυγή. Εν τω μεταξύ, το θύμα πάλεψε για τη ζωή του πριν καταρρεύσει 20 μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Η αστυνομία της Πατάγια ερευνούσε τον τόπο του εγκλήματος και εξέταζε το βίντεο CCTV κατά μήκος της διαδρομής διαφυγής του υπόπτου.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο ύποπτος ήταν φίλος του, αλλά περαιτέρω πληροφορίες λόγω των τραυμάτων του δεν έγιναν αμέσως γνωστές. Η αστυνομία πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την ιστορία και θα διερευνήσει περαιτέρω.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αν και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σταθερό μέχρι την ώρα του Τύπου.

Αυτή η ιστορία θα ενημερωθεί καθώς συμπληρώνονται περισσότερες λεπτομέρειες από αρμόδιους υπαλλήλους, καθώς παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με αυτήν την ιστορία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.