Η Tesla ανοίγει το πρώτο κέντρο εξυπηρέτησης στην Ταϊλάνδη

Η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla ανακοίνωσε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου της κέντρου σέρβις τον Ιούλιο μαζί με σχέδια για επέκταση των σταθμών υπερφόρτισης σε όλη την Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την Tesla, το πρώτο της κέντρο εξυπηρέτησης, που βρίσκεται στην οδό Ramkhamhaeng, θα διαθέτει εκθεσιακό χώρο, κέντρο εξυπηρέτησης και παράδοσης και έναν εκπαιδευτικό χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα οχήματα και την τεχνολογία της Tesla. Η εταιρεία θα εισαγάγει μια υπηρεσία συντήρησης μέσω της εφαρμογής Tesla που θα επιτρέπει στους πελάτες να κανονίζουν ραντεβού σέρβις απευθείας από τα smartphone ή τα tablet τους. Έχει επίσης εισαχθεί ένα ειδικό πακέτο οικιακής φόρτισης, το οποίο θα παρέχει βολικές και κατάλληλες εγκαταστάσεις φόρτισης στο σπίτι για τους πελάτες.

Εν τω μεταξύ, η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επεκτείνει το δίκτυο υπερτροφοδότησης σε επτά σταθμούς σε όλη την Ταϊλάνδη μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Επί του παρόντος, η Tesla έχει τρεις σταθμούς στην Μπανγκόκ, που βρίσκονται στο CentralWorld, στο Central Rama 2 και στο Central Rama 3.

Προκειμένου να επεκτείνει την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων της στη χώρα, η Tesla θα διοργανώσει ένα roadshow στο Iconsiam από τις 5 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου. Η εκδήλωση θα εκθέσει τεχνολογίες EV και θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας με ειδικούς της Tesla.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/