Καταπληκτική εμπειρία Φεστιβάλ Κινηματογράφου που έρχεται στην Πατάγια αυτό το Σαββατοκύριακο, 2 έως 4 Ιουνίου 2023

Η ΤΑΤ, η Κινηματογραφική Ομοσπονδία ενώνονται για να οργανώσουν την Εκπληκτική Εμπειρία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου για να εδραιώσουν την Ταϊλάνδη ως τον καλύτερο κινηματογραφικό προορισμό στον κόσμο!

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και το Τμήμα Τουρισμού σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Ταϊλανδικών Ενώσεων Κινηματογράφου διοργανώνουν την εκδήλωση «Amazing Film Festival Experience» από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου 2023, στο Wisdom Valley, Chon Buri από τις 4 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. καθημερινά.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθήσει το «Film» – ένα από τα soft power 5F του Βασιλείου με έμφαση στον κινηματογραφικό τουρισμό και την ανάδειξη της Ταϊλάνδης ως «Καλύτερου Κινηματογραφικού Προορισμού στον κόσμο» προσφέροντας τέσσερις φρέσκες εμπειρίες ταινιών σε εξωτερικούς χώρους.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του TAT για τα Τουριστικά Προϊόντα και τις Επιχειρήσεις, κ. Apichai Chatchalermkit, δήλωσε ότι «Η TAT στοχεύει να αναζωογονήσει την τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης δημιουργώντας προϊόντα, υπηρεσίες και εκδηλώσεις υψηλής αξίας και βασισμένες στην εμπειρία, όπως το «Amazing Film Festival Experience», προβάλλοντας τον τρόπο της Ταϊλάνδης. ζωή, τοπική σοφία, τέχνες και πολιτισμός μέσω του Κινηματογράφου – ένα από τα soft power 5F του βασιλείου.


Με τη βοήθεια διαφορετικών γεωγραφικών χαρακτηριστικών, εκπληκτικής φύσης, πλούσιας ιστορίας, μοναδικής κουλτούρας και ταϊλανδέζικης φιλοξενίας, η Ταϊλάνδη φιλοξένησε βασικές σκηνές σε διάσημες ταϊλανδικές και ξένες ταινίες προσελκύοντας λάτρεις του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο να επισκεφτούν αυτά τα μέρη.

Επιπλέον, η ετοιμότητα των εγκαταστάσεων παραγωγής και του προσωπικού με εκτεταμένη γνώση και εξειδίκευση για την παραγωγή ταινιών στο βασίλειο βολικών και αποτελεσματικών ταινιών ενίσχυσε την Ταϊλάνδη ως διεθνή προορισμό γυρισμάτων».

Το Amazing Film Festival Experience διοργανώνεται υπό την έννοια του «Καλύτερου Κινηματογραφικού Προορισμού στον Κόσμο» αντανακλώντας δημιουργικές ιδέες και προάγοντας τη μοναδικότητα για να βοηθήσει την Ταϊλάνδη να αποκτήσει θέση παγκόσμιας κλάσης κινηματογραφικής πόλης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως Έκθεση Κινηματογράφου και Έκθεση από ειδικό κινηματογράφο, Διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους, Installation Art, περισσότερες από 20 ταϊλανδικές και ξένες ταινίες που θα προβάλλονται σε τέσσερις υπαίθριες αίθουσες ταινιών (Lakeside Mega Theatre, Vertical Theatre, Thai Retro Θέατρο και το πρώτο Forest Theatre) και μουσική από δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως η Jannine Parawie Weigel ή το "Ploychompoo", το εξαμελές συγκρότημα αγοριών "PROXIE", το ανδρικό συγκρότημα ντουέτο Dept, οι Chawarin Perdpiriyawong ή οι Nunew Chawarin και Arak Amornsupasiri ή "Pae Arak ”, καθώς και το κορυφαίο ροκ συγκρότημα Lomosonic, διάσημα αξιοθέατα της κινηματογραφικής σκηνής και ταϊλανδέζικες λιχουδιές από την ανατολική περιοχή.

«Η TAT πιστεύει ότι το «Amazing Film Festival Experience» θα είναι μια πλατφόρμα για τους ανθρώπους του κλάδου να ανταλλάξουν γνώσεις και να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την αντανάκλαση της συνεργασίας μεταξύ του τουρισμού και των κινηματογραφικών βιομηχανιών για την προώθηση της ήπιας δύναμης της Ταϊλάνδης διεθνώς. Το ΤΑΤ αναμένει την εκδήλωση
να δημιουργήσει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια μπατ για την τοπική οικονομία». κατέληξε ο κ. Απιχάι.

Η εκδήλωση Amazing Film Festival Experience είναι ελεύθερη είσοδος.

Για περισσότερες πληροφορίες,
παρακαλούμε ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook:
Καταπληκτική εμπειρία Φεστιβάλ Κινηματογράφου
ή τον ιστότοπο του Φεστιβάλ Ταϊλάνδης
www.thailandfestival.org,
Κέντρο Επικοινωνίας TAT,
ή καλέστε το 1672 Travel Buddy

Μερικές ταινίες που προβάλλονται:

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/