Γυναίκα από την Πατάγια βάζει μπόνους 5,000 μπατ σε κλέφτες που της έκλεψαν τη μηχανή

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη στην Πατάγια έβαλε ανταμοιβή 5,000 μπατ στους κλέφτες που της έκλεψαν τη μοτοσικλέτα που είχε παρκάρει στην άκρη του δρόμου στο Soi 20 Pattaya-Naklua την Κυριακή 28 Μαΐου.

Η κυρία Wanthong Abphet, μια 54χρονη γυναίκα, αποκάλυψε στο The Pattaya News χθες, 31 Μαΐου, ότι η μοτοσικλέτα της εξαφανίστηκε μόλις μισή ώρα αφότου την είχε αφήσει στην άκρη του δρόμου ενώ πήγαινε για δουλειά στο Soi 20 Pattaya-Naklua.

Η Ταϊλανδή, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην Πατάγια, είπε ότι το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στις 9 το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με καταγραφή του CCTV της περιοχής, δύο έφηβοι πλησίασαν τη μαύρη/κόκκινη μηχανή της Honda Wave 110i και την πήραν και διέφυγαν στην περιοχή Naklua.

Η κυρία Wanthong είπε στο The Pattaya News ότι επηρεάστηκε πολύ από το περιστατικό καθώς έπρεπε να χρησιμοποιεί τη μοτοσικλέτα για να ταξιδεύει από την κατοικία της στο χώρο εργασίας της κάθε μέρα. Χωρίς αυτό, έπρεπε να πληρώσει για μια υπηρεσία ταξί με μοτοσικλέτα, η οποία έφερε περιττή οικονομική επιβάρυνση στο πορτοφόλι της.

Η γυναίκα προέτρεψε την αστυνομία να συλλάβει τους κλέφτες και να ανασύρει το όχημά της. Υποσχέθηκε επίσης ανταμοιβή 5,000 μπατ σε όποιον μπορούσε να τη βοηθήσει να βρει τη μοτοσικλέτα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.