Τρεις έφηβοι κλέβουν κουτί γεμάτο κάνναβη στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένα κουτί γεμάτο μαριχουάνα αξίας 15,000 μπατ έκλεψε μια ομάδα τριών εφήβων στην Πατάγια σήμερα, 30 Μαΐου, σύμφωνα με πλάνα CCTV. Η αστυνομία αναζητά τους κλέφτες.

Η αστυνομία της Pattaya έλαβε μια αναφορά από τον κ. Apiphu Umwong, 45 ετών, οδηγό ταξί μοτοσικλέτας που λειτουργούσε στην είσοδο του Soi 8 στην Pattaya της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi, αναφέροντας ότι το κουτί κάνναβης του, που περιείχε βιολογική μαριχουάνα αξίας άνω των 15,000 μπατ, είχε κλαπεί. .

Μόλις έλαβε την αναφορά, το ανακριτικό τμήμα της αστυνομίας μετέβη στο σημείο για έλεγχο των καμερών κλειστού κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις ηχογραφήσεις, η αστυνομία ανακάλυψε τρία ύποπτα έφηβα αγόρια που περπατούσαν από την παραλία Πατάγια προς την περιοχή όπου βρισκόταν το κουτί. Στη συνέχεια, η ομάδα σταμάτησε όταν παρατήρησε ότι το κουτί του κυρίου Apiphu είχε αφεθεί χωρίς επιτήρηση σε μια καρέκλα μπροστά από ένα ψιλικατζίδικο κοντά στο Soi 8.

Η ομάδα των εφήβων στη συνέχεια συνομίλησε για λίγο πριν ένας από αυτούς που φορούσε μαύρο πουκάμισο και λευκό παντελόνι πλησιάσει το κουτί πριν επιστρέψει για να συνομιλήσει με τους άλλους δύο εφήβους. Στη συνέχεια έβγαλε τα παπούτσια του, άρπαξε τη μαριχουάνα και έφυγε τρέχοντας από το σημείο με τους φίλους του.

Ο κ. Apiphu δήλωσε ότι προχώρησε στην αναφορά του περιστατικού στην αστυνομία αφού είδε ότι το κουτί του με κάνναβη είχε φύγει αφού επέστρεψε από την αποβίβαση ενός επιβάτη. Προέτρεψε την αστυνομία να βρει τους έφηβους κλέφτες το συντομότερο δυνατό γιατί ήταν ακριβό.

Το θύμα δεν δήλωσε τον σκοπό του να κατέχει ένα κουτί γεμάτο κάνναβη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.