Αυτοκίνητο τρέχει με κόκκινο φως, συντρίβεται με τον άνδρα της Πατάγια, ο οδηγός φεύγει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός ισχυρίστηκε ότι έπεσε πάνω του από ένα λευκό σεντάν που άνοιξε το κόκκινο φως κοντά σε ένα πολυκατάστημα Big C στην κεντρική Πατάγια. Ο οδηγός ήταν ακόμα ελεύθερος.

Στις 30 Μαΐου, ο κ. Thanachot Aranyapragorn, 26 ετών, πήγε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να αποκαλύψει την κατάστασή του δηλώνοντας ότι ο οδηγός που έπεσε πάνω του με ένα λευκό σεντάν και τράπηκε σε φυγή εξακολουθούσε να είναι ελεύθερος ακόμη και αφού υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Pattaya πριν από 9 ημέρες.

Ο κ. Thanachot, ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ισχυρίστηκε ότι το ατύχημα έγινε στις 20 Μαΐου γύρω στις 03:40 π.μ. σε μια διασταύρωση κοντά σε ένα πολυκατάστημα Big C στην κεντρική Πατάγια. Οδηγούσε τη μηχανή του στο δρόμο προς την οδό Sukhumvit. Όταν έφτασε στη διασταύρωση, το φανάρι του ήταν πράσινο, δήλωσε ο κ. Θανάτσοτ.

Ωστόσο, καθώς ο κ. Thanachot επρόκειτο να διασχίσει τη διασταύρωση, ένα σεντάν κατέβηκε με ταχύτητα από την οδό Sukhumvit, έστριψε δεξιά και έπεσε βαριά στον κ. Thanachot, με αποτέλεσμα να πετάξει πάνω από το καπό του αυτοκινήτου και να προσγειωθεί στο έδαφος. Στη συνέχεια, το σεντάν τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αφήνοντας τον κ. Thanachot τραυματισμένο και παλεύοντας για βοήθεια μόνος του.

Ο κ. Thanachot αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι μια κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης μπορούσε να απαθανατίσει ξεκάθαρα τη στιγμή του ατυχήματος και το σεντάν.

Είχε ήδη δώσει την ηχογράφηση του CCTV στην αστυνομία της Πατάγια και περίμενε την πρόοδο της έρευνας.

Ο κ. Thanachot θέλει ο οδηγός να θεωρηθεί υπεύθυνος για τη ζημιά στη μηχανή του και τα ιατρικά του έξοδα καθώς και να λογοδοτήσει για τη φυγή του από τον τόπο του ατυχήματος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.