Η Pattaya θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τατουάζ στις 17 Ιουνίου

ΦΩΤΟ: PATTAYA TATTOO FESTIVAL

Πατάγια -

Η Pattaya City, το εμπορικό κέντρο Royal Garden Plaza Pattaya, το Pattaya People Media Group και το κατάστημα Stitch Tattoo έχουν προγραμματιστεί να φιλοξενήσουν συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν την άφιξη του "Tattoo Amazing Festival Pattaya ST 1" στις 3 Ιουνίου.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο Royal Garden Plaza Pattaya εμπορικό κέντρο από τις 4:00-6:00. Θα αποκαλύψει λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου διαγωνισμού τατουάζ Tattoo Amazing Festival Pattaya που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ισόγειο της Royal Golden Plaza Pattaya στις Ιούνιος 17th, 2023.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, το ink-off στοχεύει στην προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας της Pattaya. Προορίζεται επίσης να προσφέρει ευκαιρίες σε καλλιτέχνες τατουάζ, τόσο από την Ταϊλάνδη όσο και από ξένους, να επιδείξουν τα ταλέντα τους στο κοινό, να ενισχύσουν την ενότητα μεταξύ της κοινότητας των λάτρεις του τατουάζ και να δημιουργήσουν μια θετική εικόνα για την Πατάγια.

Οι διοργανωτές είπαν ότι όλοι είναι καλεσμένοι στην εκδήλωση, ανεξάρτητα από το αν αγαπούν τα τατουάζ ή όχι. Μπορείτε να φτάσετε μέσω Pattaya Tattoo Festival. Αν ενδιαφέρεστε για αυτόν τον διαγωνισμό σωματικής τέχνης, το Tattoo Amazing Festival Pattaya είναι σίγουρα μια επίσκεψη που πρέπει να επισκεφτείτε!

Μπορεί να είναι εικόνα κειμένου
ΦΩΤΟ: PATTAYA TATTOO FESTIVAL

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.