Το Trillion Club, το Mookata και το Pool Bar ανοίγουν τώρα στην Πατάγια: Ο νέος σας προορισμός για πάρτι

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Πρόσφατα παρακολουθήσαμε τα εγκαίνια του πρόσφατα ανακαινισμένου και ανακαινισμένου Trillion Club, Mookata και Pool Bar στην Πατάγια που βρίσκεται στην οδό Soi 16 μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την παγκοσμίου φήμης Walking Street.

Περάσαμε υπέροχα και το Trillion Club είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα δημοφιλές μέρος ειδικά για πάρτι στην πισίνα, το οποίο είναι μια από τις σπεσιαλιτέ τους όσον αφορά τη φιλοξενία και το παιχνίδι για τουρίστες και επισκέπτες. Μερικές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα επικά πάρτι τους στην πισίνα είναι παρακάτω, μαζί με τις γενικές κρατήσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας τους:

Το Trillion Club θα περιλαμβάνει επίσης σε τακτική βάση και τα Σαββατοκύριακα μια ποικιλία εκπληκτικής ζωντανής μουσικής, συγκροτήματα, DJs και ερμηνευτές. Επικεντρώνονται στο να έχουν μεγάλη ποικιλία μουσικής για να κατευνάσουν πολλά γούστα.

Το Trillion Club είναι αρκετά εύκολο να το βρεις. Από το Second Road κοντά στο Marine Hotel, απέναντι από το Soi VC, βρίσκεται στη μέση του Soi 16. Εάν έρχεστε από την Walking Street με κατεύθυνση προς την προβλήτα Bali Hai, κατεβείτε αριστερά στο Soi 16 λίγο πριν από τα McDonald's.

Μια από τις πιο εκπληκτικές ανακαινίσεις και ανακαινίσεις είναι μια πλήρης περιοχή mookata στο Trillion, με πολύ προσιτές τιμές και ποικίλο μενού. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα είναι μια επιτυχία με τους λάτρεις του μπάρμπεκιου σε ταϊλανδέζικο στιλ και βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία τόσο για την αρχή της βραδιάς σας γύρω από τη Walking Street ή για το τέλος της! Α, και μην ανησυχείτε, αν το ταϊλανδέζικο μπάρμπεκιου δεν είναι το πράγμα σας, το Trillion διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κανονικά ταϊλανδέζικα και ινδικά φαγητά.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να μιλάμε, αλλά θέλουμε να σας δείξουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες, καθώς αξίζουν χίλιες λέξεις, και να σας δώσουμε μερικά περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας για το Trillion παρακάτω. Το Trillion διαθέτει επίσης ένα υπέροχο τραπέζι μπιλιάρδου για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους. Επίσης, μείνετε συντονισμένοι για μια ειδική περιοδεία βίντεο πολύ σύντομα!

Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του Trillion στο Facebook εδώ πατώντας ή κάνοντας κλικ!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/