Τέσσερις Κινέζοι φυγάδες συνελήφθησαν στην Μπανγκόκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Μπανγκόκ -

Η αστυνομία της Μπανγκόκ συνέλαβε τέσσερις Κινέζους φυγάδες που καταζητούνται από τις κινεζικές αρχές για διάφορες ποινικές κατηγορίες.

Σήμερα, 23 Μαΐου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον κ. Zhao (ψευδώνυμο), έναν 35χρονο Κινέζο υπήκοο σε πολυτελή συγκυριαρχία στην περιοχή Rama 9 στην περιοχή Huai Khwang της Μπανγκόκ.

Ο Ζάο ήταν ένα βασικό καταζητούμενο άτομο που αναζητήθηκε από τις κινεζικές αρχές για εικαζόμενη αλυσιδωτή επενδυτική απάτη. Το συνολικό ποσό των εξαπατημένων επενδύσεων ξεπέρασε τα 150 δισεκατομμύρια μπατ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι η προσωρινή άδεια παραμονής του Zhao στην Ταϊλάνδη είχε ανακληθεί. Στη συνέχεια παραδόθηκε στο Τμήμα Καταστολής Εγκλήματος (CSD) για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Σε μια ξεχωριστή υπόθεση, αξιωματικοί μετανάστευσης στη Μπανγκόκ συνέλαβαν τρία Κινέζα άτομα, συγκεκριμένα τον κ. Yanfang, 35, τον κ. Cheng Yi, 44, και τον κ. Yuan, 45, σήμερα στην περιοχή της Μπανγκόκ.

Οι τρεις καταζητούνταν στην Κίνα για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο σκουπιδιών.

Οι βίζες των υπόπτων έχουν ανακληθεί και αναμένουν την απέλασή τους για να αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα στην Κίνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.