Μοτοσικλετιστής της Σρι Ράτσα με μοιραία όπισθεν φορτηγό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένας Ταϊλανδός με μοτοσικλέτα έβαλε πίσω ένα φορτηγό που έκανε αναστροφή στη Σρι Ράτσα και πέθανε.

Το θανατηφόρο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σε δρόμο στην υποπεριφέρεια Nong Kham της περιφέρειας Sri Racha, στην επαρχία Chonburi, αναφέρθηκε στην αστυνομία της Sri Racha στις 05:00 π.μ. το Σάββατο 20 Μαΐου. Η αστυνομία συντονίστηκε με σωστικά συνεργεία του Ιδρύματος Puthasamakhom και έσπευσε στο σημείο.

Στο σημείο του ατυχήματος, η αστυνομία βρήκε μια μαύρη μοτοσικλέτα Honda PCX στη μέση του δρόμου που περιβάλλεται από διάσπαρτα θραύσματα ποδηλάτου. Το μετωπικό του τμήμα κατεδαφίστηκε. Η αστυνομία βρήκε επίσης ένα μπρούτζινο φορτηγό Izuzu με τσαλακωμένο πίσω μέρος σταθμευμένο στο δρόμο κοντά στη μοτοσυκλέτα.

Στη μέση του δρόμου, η αστυνομία ανακάλυψε το σώμα του 30χρονου κ. Worachart Wangklang, ενός Ταϊλανδού υπηκόου από τη βορειοανατολική επαρχία Khon Kaen. Ήταν ακόμα ζωντανός, αλλά είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, έτσι οι διασώστες τον μετέφεραν αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ωστόσο, το θύμα υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα ανέκρινε τον εμπλεκόμενο οδηγό ενός φορτηγού, τον κ. Somchat Ruemsri, 35 ετών, σχετικά με το ατύχημα. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι κατευθυνόταν προς μια αναστροφή στη μέση του δρόμου αφού ολοκλήρωσε το γέμισμα του ρεζερβουάρ του όταν ο νεκρός έπεσε ξαφνικά στο πίσω μέρος του. Ο κ. Somchat, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα εξετάζει τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της σκηνής για να επιβεβαιώσει τη δήλωση του εμπλεκόμενου οδηγού.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.