Άστεγος τραυματίζει την κόγχη του αναβάτη ταξί της Pattaya με σφεντόνα

Πατάγια -

Ένας άστεγος σκοποβολής εξοπλισμένος με μια σφεντόνα έσπασε το φρύδι ενός αναβάτη μοτοσικλέτας στην Πατάγια χθες το βράδυ και συνελήφθη.

Ο οδηγός ταξί μοτοσικλέτας «Win», ο 55χρονος κ. Nataphol Namman, είπε στο The Pattaya News ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άστεγο οπλισμένο με σφεντόνα χθες, 20 Μαΐου.

Ο Nataphol είπε ότι περίμενε επιβάτες σε ένα καταφύγιο ταξί μοτοσυκλετών στο μπροστινό μέρος του κλειστού πλέον Drinking Street Bar στην Pattaya Second Road γύρω στις 11:30. Κατά την αναμονή, ο ύποπτος του πυροβόλησε δύο μεταλλικά κομμάτια από τη σφεντόνα του χωρίς προφανή λόγο. Ο αρχικός πυροβολισμός χτύπησε την οροφή του καταφυγίου ενώ ο δεύτερος χτύπησε απευθείας τον κ. Nataphol στο πόδι, είπε.

Στη συνέχεια, ο κ. Nataphol και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να πιάσουν μόνοι τους τον δράστη, έναν ατημέλητο άνδρα που πιστεύεται ότι ήταν άστεγος, αλλά ο άνδρας ανταπέδωσε πυροβολώντας τον κ. Nataphol, αυτή τη φορά χτυπώντας τον στη δεξιά κόγχη του ματιού και προκαλώντας του αιμορραγία.

Τελικά, το θύμα και η ομάδα του εγκατέλειψαν την καταδίωξη του άστεγου και αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια από την αστυνομία της Πατάγια. Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα και συνέλαβαν τον άστεγο, ο οποίος δεν είχε στοιχεία ταυτότητας και δεν ήταν συνεργάσιμος, και τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα για να κινηθούν νομικά.

Ο κ. Nataphol σχολίασε ότι ήθελε να δει τις αρχές της Pattaya να λαμβάνουν κάποια πραγματικά μέτρα κατά των αστέγων της πόλης. Ήταν επικίνδυνα για τους κατοίκους και τους τουρίστες, είπε ο οδηγός του Win.

Τον περασμένο μήνα, στις 29 Απριλίου, ένας άστεγος πέταξε ένα μεγάλο άκρο σε ένα μασέρ στην Πατάγια και της έσπασε το κεφάλι. Ο ύποπτος ήταν ένας από τους πολυάριθμους άστεγους που περιφέρονταν στους δρόμους και κατέλαβαν εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Πατάγια.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές της Πατάγια υπέγραψαν πρόσφατα ένα μνημόνιο κατανόησης (MOU) για την ανάπτυξη σύστημα πρόνοιας για άστεγους και ζητιάνους στις 18 Μαΐου. Η κίνηση βρίσκεται επί του παρόντος σε ερευνητική διαδικασία για τον προσδιορισμό του ακριβούς πληθυσμού των αστέγων στην επαρχία.

Τα ευρήματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία σχεδίων και πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των αστέγων στο μέλλον.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.