Ο Jakraphan κατακτά τον 2ο τίτλο με ρεκόρ 50 πόντους στο Mixed Stableford Challenge της Ταϊλάνδης

Ο Jakraphan Premsirigorn σήκωσε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του μετά από ένα ρεκόρ 50 πόντων για να κερδίσει τον Φιλιππινέζο Justin Raphael Quiban μετά τον τελευταίο γύρο του Mixed Stableford Challenge της Ταϊλάνδης 3.45 εκατομμυρίων Bt στο par-73 St. Andrews 2000 στο Rayong την Παρασκευή.

Με ένα τεράστιο προβάδισμα 14 πόντων να πηγαίνει στον τελικό γύρο, ο παίκτης της Ταϊλάνδης-Χονγκ Κονγκ, παρόλο που πυροβόλησε μόλις δύο πουλάκια με έναν μπαμπούλα, διατήρησε άνετα το προβάδισμά του μέχρι το τέλος. Πρόσθεσε τρεις βαθμούς στον τελικό για τους 50 πόντους του.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Jakraphan όχι μόνο εξασφάλισε τη νίκη του, αλλά σημείωσε και νέο ρεκόρ στον διαγωνισμό Mixed Stableford της Ταϊλάνδης. Αυτό το επίτευγμα ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του Sihwan Kim από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος κέρδισε το Asian Mixed Stableford Challenge με σκορ 49 τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους.

«Ήταν ένας δύσκολος γύρος για μένα, καθώς δυσκολευόμουν να σκοράρω σκορ. Η πίεση της ηγεσίας του τουρνουά επηρέασε τη θέση μου», είπε ο Jakraphan. Ξεκίνησε τον γύρο καθαρίζοντας τις πρώτες έξι τρύπες, αλλά ήταν στην έβδομη τρύπα που κατάφερε τελικά να σπάσει τον πάγο και να κερδίσει τους δύο πρώτους πόντους του.

«Ο Dragon (Atiruj Winaicharoenchai) είχε εξαιρετική απόδοση στο μπροστινό εννιά. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ένιωσα αγχωμένος σε εκείνο το στάδιο. Έτσι προσπάθησα να μείνω στο παρόν, χτυπώντας ένα σουτ τη φορά και δεν σκέφτηκα πολύ μπροστά», πρόσθεσε.

«Μόλις στη 16η τρύπα συνειδητοποίησα ότι ήμουν στο προβάδισμα. Δεν έλεγξα ο ίδιος τον πίνακα κατάταξης, αλλά η ομάδα μου με ενημέρωσε για τη θέση μου», αποκάλυψε ο Jakraphan. Αυτή η νίκη τερμάτισε μια μακρά ξηρασία για τον τίτλο από τότε που κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο All Thailand Golf Tour στο Khon Kaen το 2017.

«Είμαι απίστευτα συγκλονισμένος που επιτέλους κερδίζω ξανά ένα τουρνουά. Αυτή η νίκη μου έδωσε σημαντική ώθηση αυτοπεποίθησης για το υπόλοιπο της σεζόν και είμαι αποφασισμένος να κερδίσω περισσότερα. Αυτό είναι το σχέδιό μου για το μέλλον», πρόσθεσε ο Jakraphan, ο οποίος θα συμμετάσχει στο επερχόμενο All Thailand Golf Tour στο Πουκέτ την επόμενη εβδομάδα.

Ο Quiban, ο μοναδικός ξένος στο top 10, σημείωσε 8 πόντους από πέντε πουλάκια έναντι δύο μπόγουερ και τερμάτισε εννέα πόντους πίσω με συνολικά 41. 

Ένα σημείο πίσω από αυτό ήταν ο νεαρός όπλο Atiruj που κέρδισε το Mixed Stableford Challenge της Ταϊλάνδης στο Thana City Golf Club τον περασμένο Αύγουστο. Συγκέντρωσε εντυπωσιακούς 12 πόντους στον τελικό, με αποτέλεσμα συνολικά να σκοράρει 40.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να κλείσεις τη διαφορά από τον ηγέτη όταν το περιθώριο είναι τόσο μεγάλο. Οι υπόλοιποι συναγωνιστές και εγώ ουσιαστικά ανταγωνιζόμασταν για τη δεύτερη θέση. Είναι λυπηρό που κατέληξα στην τρίτη θέση », εξέφρασε ο 23χρονος γκόλφερ από το Τσονμπούρι.

Η επερχόμενη σειρά Thailand Mixed θα πραγματοποιηθεί στο Gassan Khuntan Golf and Resort στο Lamphun. Η τρίτη έκδοση της σειράς θα ξεκινήσει με το Thailand Mixed Cup, μια διοργάνωση παιχνιδιού 72 εγκεφαλικών επεισοδίων που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 18 Ιουνίου. Στη συνέχεια, το Thailand Mixed Stableford Challenge θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο από τις 21 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου.

Το TrustGolf, ένα κέντρο προπόνησης εσωτερικού χώρου με τεχνολογία αιχμής, πρωτοστατεί στη διοργάνωση του Thailand Mixed για τρία συνεχόμενα χρόνια, παρέχοντας μια πλατφόρμα σε άνδρες και γυναίκες παίκτες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η περιοδεία υποστηρίζεται από την Sports Authority of Thailand, National Sports Development Fun, Tourism Authority of Thailand, Tourism Authority of Rayong, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 και Barcelona Valley

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/