Νοτιοκορεάτης τουρίστας συνελήφθη στην Μπανγκόκ με Crystal Meth

ΦΩΤΟ: Naewna

Μπανγκόκ -

Η αστυνομία της Μπανγκόκ συνεργάστηκε με τις αρχές επιβολής του νόμου της Νότιας Κορέας για να συλλάβει έναν Κορεάτη για λαθρεμπόριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης από την Ταϊλάνδη στη χώρα καταγωγής του.

Στις 19 Μαΐου, αστυνομικοί κατά των ναρκωτικών στη Μπανγκόκ συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ύποπτο για ναρκωτικά, τον κ. Cheon Yoon Bae, νοτιοκορεατικής υπηκοότητας, ως ύποπτος για λαθρεμπόριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης από την Ταϊλάνδη στη Νότια Κορέα μεταξύ 2021 και 2022.

Ο κ. Cheon συνελήφθη στη συγκυριαρχία του στο Soi Sukhumvit 21 στην υποπεριφέρεια Klongtoey Nua της συνοικίας Wattana της Μπανγκόκ. Στην κατοχή του βρέθηκαν 0.5 γραμμάριο πάγου (crystal meth).

Σύμφωνα με τον κ. Wichai Chaimongkol, Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Ελέγχου Ναρκωτικών (ONCB), η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών μεταξύ του ONCB και της Εθνικής Αστυνομίας της Κορέας (KNP).

Το KNP ενημέρωσε την αστυνομία της Ταϊλάνδης ότι ο κ. Cheon διακινούσε παράνομα ναρκωτικά στη Νότια Κορέα από το 2021 και ότι διέμενε στην Ταϊλάνδη.

Μετά την ανάκρισή του, ο Cheon φέρεται να ομολόγησε τους ισχυρισμούς. Υποστήριξε ότι είχε λάβει τα ναρκωτικά από μια Ταϊλανδή που γνώρισε στα social media πριν από λίγο καιρό. Η γυναίκα φέρεται να του έδινε ένα γραμμάριο πάγου για προσωπική κατανάλωση ανά μία αγορά. Έπειτα έγινε ο έμπορος της και άρχισε να κρύβει ναρκωτικά στη χώρα του. Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την ανώνυμη γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ύποπτος αντιμετώπισε κατηγορίες για ναρκωτικά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Lumpinee. Η αστυνομία τον χαστούκισε επίσης με κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής αφού έμαθε ότι είχε υπερβεί τη βίζα του.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.