Ο Jakraphan παίρνει την ηγεσία στο Mixed Stableford Challenge της Ταϊλάνδης

Η μεγάλη επιτυχία Jakraphan Premsirigorn έκανε έναν αξιοσημείωτο γύρο στο Mixed Stableford Challenge της Ταϊλάνδης 3.45 εκατομμυρίων Bt, δημιουργώντας εννέα πουλάκια και κερδίζοντας προβάδισμα 8 πόντων έναντι του Newport Laparojkit στο par-73 St. Andrews 2000 στο Rayong την Τετάρτη.

Ο νικητής του Μικτού Q-School της Ταϊλάνδης του Φεβρουαρίου κατέγραψε εντυπωσιακά τέσσερα πουλάκια στο πίσω μέρος εννέα και πρόσθεσε άλλα πέντε στο μπροστινό μέρος, κερδίζοντας συνολικά 18 πόντους και τερμάτισε στους 31, πηγαίνοντας στους γύρους του Σαββατοκύριακου στο μάθημα par-73.

 «Έπαιζα εξαιρετικά καλά πυροβολώντας εννέα πουλάκια χωρίς μπαμπούλα. Όλα ήταν τέλεια», είπε ο Ταϊλανδός παίκτης που έχει την κληρονομιά του Χονγκ Κογκ. 

«Η τοποθέτηση μου ήταν απίστευτη. Τοποθέτησα στρατηγικά τα σουτ μου στους πράσινους, δίνοντας στον εαυτό μου πολλές ευκαιρίες για γκολ. Κατάφερα να πετύχω 17 πράσινους στον κανονισμό. Μια ιδιαίτερα αξιομνημόνευτη στιγμή ήταν όταν έκανα ένα αξιοσημείωτο χτύπημα 14 γιάρδων στην τρίτη τρύπα, που πραγματικά με έβαλε στο αυλάκι», πρόσθεσε η Jakrapha που υπέστη τραυματισμό στη μέση ενώ έπαιζε στο Mixed Cup της Ταϊλάνδης (μορφή stroke-play) σε αυτό. χώρο την περασμένη εβδομάδα

«Ανησυχούσα λίγο και έπρεπε να προσεγγίσω το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με προσοχή. Ωστόσο, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τα πράγματα βελτιώνονται μετά τη θεραπεία και την ενσωμάτωση των διατάσεων στη ρουτίνα μου», πρόσθεσε ο Jakraphan, του οποίου η αξιοσημείωτη νίκη ήρθε στο All Thailand Golf Tour στο Khon Kaen το 2017.

Σχετικά με το πλάνο του για τους γύρους του Σαββατοκύριακου, είπε, «Θα επικεντρωθώ στο να εκτελέσω το παιχνίδι μου χωρίς να ανησυχώ για το αποτέλεσμα ή τη νίκη. Έχω μάθει από τα λάθη της περασμένης εβδομάδας και δεν θα παίξω πολύ επιθετικά. Ο κύριος στόχος μου αυτή την εβδομάδα είναι να ελαχιστοποιήσω τον αριθμό των μπαμπάδων και να διατηρήσω τη συνέπεια».

Ο Νιούπορτ Λαπαρόικιτ, με 8 πουλάκια και 4 μπόγουεϊ, συγκέντρωσε 12 βαθμούς στον δεύτερο γύρο, ανεβάζοντας το σύνολο του στους 23 και τοποθετώντας τον 8 βαθμούς πίσω από τον σημερινό ηγέτη.

«Έφτιαξα πολλά πουλάκια, αλλά είχα και μπαμπούλες. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος που χτυπάω κάτω από την ισοτιμία κάθε μέρα», είπε ο 25χρονος παίκτης γκολφ που αποφοίτησε από το κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο πριν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια της περιόδου COVID-19 το 2020.

Μιλώντας για το παιχνίδι του, είπε, «Σκοπεύω να βάλω τον εαυτό μου σε καλή θέση και να πάω για πουλάκια. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να χτυπάς την μπάλα πολύ μακριά. Το κλειδί είναι να βρεις τους διαδρόμους και μετά να πετύχεις υπέροχες βολές προσέγγισης για να δημιουργήσεις ευκαιρίες για πουλάκια. 

«Δεν είναι πάντα απαραίτητο να επιτίθεται στις θέσεις των καρφιών. Δεν θέλω να πιέζω πολύ τον εαυτό μου έχοντας υψηλές προσδοκίες. Ελπίζω απλώς να παίξω το καλύτερο γκολφ που μπορώ», πρόσθεσε ο γεννημένος στο Νιούπορτ, ο οποίος έχει έναν τίτλο στο ενεργητικό του μετά τη νίκη του στο Thai PGA Tour στο Τσιάνγκ Μάι πέρυσι. Ο καλύτερος τερματισμός του στο Thailand Mixed ήταν στην πέμπτη την περασμένη εβδομάδα εδώ στο St. Andrews 200.

Υπολείποντας μόλις ένα βαθμό πίσω ήταν το δίδυμο Tawan Phongphun και Justin Raphael Quiban από τις Φιλιππίνες. Η Ταουάν σημείωσε 5 πόντους, ενώ ο Τζάστιν σημείωσε 18 πόντους, συνεισφέροντας στο ατομικό τους σύνολο 22 πόντων ο καθένας.

Εν τω μεταξύ, ο ηγέτης του πρώτου γύρου Chonjarern Baramithanaseth κέρδισε μόλις δύο βαθμούς, ανεβάζοντας το σύνολο του στους 20 καθώς μπαίνει στον τρίτο γύρο.

Σε αντίθεση με το stroke play event της περασμένης εβδομάδας, η μορφή Stableford εκχωρεί πόντους στους παίκτες με βάση τον αριθμό των χτυπημάτων που γίνονται σε κάθε τρύπα. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, οι παίκτες κερδίζουν πόντους για πουλάκια (2 ανά πουλάκι) και αετούς (5 ανά αετό), ενώ οι μπαμπούλες (-1 ανά μπαμπούλα) και οι διπλοί μπαμπάδες (-3 ανά διπλό μπαμπούλα ή περισσότεροι) αφαιρούν πόντους από τα σύνολά τους. Ο παίκτης με τους υψηλότερους πόντους στο τετραήμερο τουρνουά θα αποχωρήσει με τον τίτλο.

Μπορείτε να δείτε ζωντανή κάλυψη του τουρνουά στη σελίδα θαυμαστών TrustGolf στο Facebook και στο κανάλι TrustGolf στο Youtube από τις 9 π.μ. και μετά.

Το TrustGolf, ένα κέντρο προπόνησης εσωτερικού χώρου με τεχνολογία αιχμής, πρωτοστατεί στη διοργάνωση του Thailand Mixed για τρία συνεχόμενα χρόνια, παρέχοντας μια πλατφόρμα σε άνδρες και γυναίκες παίκτες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η περιοδεία υποστηρίζεται από την Sports Authority of Thailand, National Sports Development Fun, Tourism Authority of Thailand, Tourism Authority of Rayong, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 και Barcelona Valley.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/