Η αστυνομία της Πατάγια προειδοποιεί τις ύποπτες ιερόδουλες να μην πωλούν σεξουαλικές υπηρεσίες σε τουρίστες

ΦΩΤΟ: Dailynews

Πατάγια -

Η τουριστική αστυνομία της Pattaya κατευθύνθηκε στην παραλία Pattaya χθες το βράδυ και προειδοποίησε τις κυρίες και τα τρανς άτομα της πόλης να σταματήσουν να πουλούν παράνομες υπηρεσίες σεξ και να απομακρυνθούν από την παραλία.

Χθες το βράδυ, στις 17 Μαΐου, αρκετοί αστυνομικοί και Τουριστική Αστυνομία επιθεώρησαν την παραλία της Πατάγια για να δώσουν οδηγίες σε άτομα που είναι ύποπτα για πώληση σεξουαλικής δουλειάς σε τουρίστες να μετακινηθούν κατά μήκος της παραλίας.

Η αστυνομία με επικεφαλής τον Πολ. Ο συνταγματάρχης Somchai Thiraphatphaisarn, ενημέρωσε τα άτομα ότι ήταν αντίθετο με τους νόμους της Ταϊλάνδης να κάνουν αδράνεια στην παραλία πουλώντας υπηρεσίες σεξ σε περαστικούς τουρίστες. Εάν τους έπιαναν να επαναλαμβάνουν αυτή την πράξη ξανά, θα αντιμετώπιζαν σκληρό πρόστιμο, είπε ο συνταγματάρχης Somchai.

Οι φερόμενες ως εργάτριες του σεξ οδηγήθηκαν στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα για να τεκμηριωθεί η ταυτότητά τους και να αντιμετωπίσουν πρόστιμο. Ο συνταγματάρχης Somchai είπε ότι η καταστολή ήταν σύμφωνα με τις εντολές του υπαρχηγού της εθνικής αστυνομίας Surachate "Big Joke" Hakparn για τη διατήρηση μιας φιλικής προς την οικογένεια εικόνα της πόλης Pattaya.

Η πορνεία είναι παράνομη στην Ταϊλάνδη, αν και εκκρεμούν νομοθετικές προτάσεις για τον τερματισμό αυτής της ποινικοποίησης, και ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός υπό την ηγεσία του Move Forward, δήλωσε επίσης ότι υποστηρίζει τη νόμιμη πορνεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ. Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε, ωστόσο, ότι η δουλειά της είναι να επιβάλλουν τον ισχύοντα νόμο, όχι να εξετάζουν νομοθετικές ή προτάσεις αλλαγής νόμου.

Οι αξιωματικοί τόνισαν επίσης στους επιχειρηματίες να μην εκμεταλλεύονται τους επισκέπτες και να μην μάχονται με τους τουρίστες. Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα μπορεί να καλέσει την τηλεφωνική γραμμή της αστυνομίας 1155.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.