Οι Denwit και Aunchisa ελπίζουν να φέρουν ορμή στο Mixed Stableford της Ταϊλάνδης

Έχοντας την εντυπωσιακή τους απόδοση στο Mixed Cup της Ταϊλάνδης, οι Denwit Boriboonsub και Aunchisa Utama επιθυμούν να διατηρήσουν τη δυναμική τους στο Mixed Stableford Challenge της Ταϊλάνδης που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τρίτη στο par-73 St. Andrews 2000 στο Rayong.

Την Κυριακή, ο Ντένγουιτ, ένα ανερχόμενο αστέρι από το Τσονμπούρι, αναδείχθηκε νικητής υπερνικώντας την Αουντσίσα σε πλέι οφ. Και οι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν τον κανονικό γύρο ισόπαλοι σε εννέα κάτω από το 209, αλλά ο Ντένγουιτ εξασφάλισε τη νίκη με ένα κρίσιμο πουλάκι στο επιπλέον παιχνίδι. Αυτός ο θρίαμβος σηματοδότησε την τρίτη νίκη του Ντένγουιτ στην καριέρα του, ενισχύοντας περαιτέρω την κατάστασή του ως πολλά υποσχόμενο ταλέντο στις πίστες γκολφ της Ταϊλάνδης.

Με την εξαιρετική του απόδοση στην πίστα, η οποία εκτείνεται σε 7,302 γιάρδες από το ανδρικό μπλουζάκι και 6,346 γιάρδες από το γυναικείο μπλουζάκι, ο Ντένγουιτ μπαίνει στο τουρνουά ως ένα από τα φαβορί για να διαπρέψει στη μορφή Stableford. 

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό το σχήμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των πουλιών που πέτυχα την περασμένη εβδομάδα», δήλωσε ο 19χρονος Ντένγουιτ, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται για δύο προηγούμενες νίκες στο All Thailand Golf Tour. Εξοικειωμένος με τη διάταξη του μαθήματος λόγω πολλαπλών εμπειριών του παρελθόντος, είναι αισιόδοξος για τη μεταφορά της τρέχουσας φόρμας του στο Stableford Challenge.

«Έχοντας παίξει σε αυτό το μάθημα αρκετές φορές, νιώθω άνετα με το περιβάλλον. Στόχος μου είναι να διατηρήσω αυτό το επίπεδο απόδοσης καθ' όλη τη διάρκεια του Stableford Challenge», είπε ο έφηβος.

Παρά το γεγονός ότι υστερεί στα πλέι οφ, η Aunchisa, δύο φορές νικητής στο Thai LPGA Tour, παραμένει αποφασισμένη να αναπληρώσει την ήττα στην επερχόμενη διοργάνωση Mixed Stableford της Ταϊλάνδης, η οποία προσφέρει συνολικό χρηματικό έπαθλο 3.45 εκατομμύρια Bt. 

Αναλογιζόμενος την ήττα της, η 32χρονη γκόλφερ από το Lopburi σχολίασε: «Είναι απογοητευτικό να έχασα στα πλέι οφ, αλλά τα έδωσα όλα. Θα πάρω τις θετικές πτυχές από αυτή την εμπειρία και θα τις μεταφέρω στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας». 

Η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητα της Aunchisa υποδηλώνουν ότι είναι έτοιμη να ανακάμψει και να αποδώσει καλά στο St. Andrews 2000 που έχει φιλοξενήσει δύο συνεχόμενες σειρές Thailand Mixed.

«Αισθάνομαι πραγματικά άνετα με αυτό το μάθημα και είμαι αρκετά σίγουρος για το παιχνίδι μου. Η πορεία είναι αρκετά σύντομη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσετε πουλάκια. Σε μια μορφή Stableford, πρέπει να κάνεις πολλά πουλιά για να πάρεις περισσότερους πόντους», είπε η Aunchisa, η μόνη γυναίκα παίκτρια που τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα στο Mixed Cup της Ταϊλάνδης.

«Το μάθημα ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι μου καθώς είμαι άνθρωπος που του αρέσει να χτυπά ευθεία σουτ. Αν καταφέρω να χτυπήσω κατευθείαν στις φάρες, θα είναι πιο εύκολο για μένα να πετύχω τις βολές προσέγγισης και να δημιουργήσω καλές ευκαιρίες για πουλάκι. Το σχέδιό μου είναι να παίξω επιθετικό γκολφ για να κερδίσω πόντους», πρόσθεσε. 

Συνολικά 132 παίκτες γκολφ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από το PGA της Αυστραλίας και της Αυστραλίας WPGA, καθώς και νεαρά ντόπια ταλέντα από το Junior Asian Tour και το Chang Genz Golf, έχουν προσκληθεί να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο ενθουσιασμού στο Mixed Stableford Challenge της Ταϊλάνδης. 

Σε αντίθεση με το stroke play event της περασμένης εβδομάδας, η μορφή Stableford εκχωρεί πόντους στους παίκτες με βάση τον αριθμό των χτυπημάτων που γίνονται σε κάθε τρύπα. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, οι παίκτες κερδίζουν πόντους για πουλάκια (2 ανά πουλάκι) και αετούς (5 ανά αετό) , ενώ οι μπαμπούλες (-1 ανά μπαμπούλα) και οι διπλοί μπαμπούλες (-3 ανά διπλό μπαμπούλα ή περισσότεροι) αφαιρούν πόντους από το σύνολό τους. Ο παίκτης με τους υψηλότερους πόντους στο τετραήμερο τουρνουά θα αποχωρήσει με τον τίτλο.

Μπορείτε να δείτε ζωντανή κάλυψη του τουρνουά στη σελίδα θαυμαστών TrustGolf στο Facebook και στο κανάλι TrustGolf στο Youtube από τις 9 π.μ. και μετά.

Το TrustGolf, ένα κέντρο προπόνησης εσωτερικού χώρου με τεχνολογία αιχμής, πρωτοστατεί στη διοργάνωση του Thailand Mixed για τρία συνεχόμενα χρόνια, παρέχοντας μια πλατφόρμα σε άνδρες και γυναίκες παίκτες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η περιοδεία υποστηρίζεται από την Sports Authority of Thailand, National Sports Development Fun, Tourism Authority of Thailand, Tourism Authority of Rayong, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, Saint Andrews 2000 και Barcelona Valley. 

Σχετικά με το TrustGolf

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει συμβάλει καθοριστικά στην υποστήριξη διεθνών τουρνουά γκολφ, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας συν-εγκεκριμένης εκδήλωσης μεταξύ του Ladies European Tour και του LPGA Tour από το 2021-2025. Η εκδήλωση συγκέντρωσε σημαντικό ενδιαφέρον από κορυφαίους παίκτες γκολφ σε όλο τον κόσμο και βοήθησε στην προώθηση μιας θετικής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, το TrustGolf παρείχε στις Ταϊλανδέζες γυναίκες την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε αυτό το διάσημο ευρωπαϊκό γεγονός.

Το 2023, το TrustGolf πρόκειται να φιλοξενήσει πέντε σειρές Thailand Mixed, προσφέροντας συνολικό χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμυρίων Bt. Επιπλέον, το TrustGolf Tour θα διοργανώσει τις μικτές εκδηλώσεις TrustGolf Asian, που θα εγκρίνονται από την Asian Tour, την Ladies European Tour και το TrustGolf Tour, με συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Η σειρά TrustGolf Link θα χρησιμεύσει επίσης ως η Access Series για την Ευρωπαϊκή περιοδεία των Γυναικών και θα περιλαμβάνει το TrustGolf Women Scottish Open, με χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/